Featin sometiimistä Stina ja Nicce lähti vierailemaan ARCELEVN Pop-Up kauppaan, joka aukesi torstaina 6.8. Somettajat haastattelivat vierailullaan ARCELEVNIN suunnittelijaa Eetu Räisästä.

“ARCEVELN idea syntyi kun uusi tiimi muodostui ja tekijät keskenään huomasivat jakavansa monimuotoista osaamista eri osa-alueilla ja silloin syntyi tarve saada laajentaa” -kertoo ARCELEVN suunnittelija Eetu Räisänen.

ARCELEVN on Aitostudiosta syntynyt fuusio, jossa yhdistettiin visuaalinen taide, musiikki ja katumuoti.

“Me tahdottiin luoda isompi kokonaisuus, joka pitää laajemmin tätä kulttuuria sisällään. Ennen kaikkea kuitenkin me tahdottiin luoda laadukasta muotia”. Tällä hetkellä kaikki uuden malliston puuvillat on valmistettu Suomessa ja vaatteet ommellaan kasaan Virossa. Räisänen painotti että tuotanto on täysin läpinäkyvää ja eettistä. Ekologisuus edellä mennään.

“Inspiraatio mallistoon tulee aika henkilökohtaisista ja arkisista asioista, joita mä näen jokapäiväisessä elämässäni mun ympärillä. Sitä kautta ne muuntautuu erilaisiksi grafiikoiksi, valokuvataiteen, musiikin tai vaatteiden muotoon.” -Eetu kertoo.

Seuraava laajempi droppi tulee olemaan ensi kevään mallisto, joka tulee syksyllä ennakkotilattavaksi. Droppi sisältää mm. Collegepaitoja, takkeja ja puuvillatuotteita. Räisänen kertookin dropin olemaan aivan uudella tasolla, eli ”kannattaa alkaa väijyy.”

“Tavoittteet on skaalata hommaa isommaksi. Ulkomaille olisi tarkoitus tähdätä, ei me Suomeen jäädä. Aasiassa ilmennyt kiinnostusta, mutta näistä jutuista tiedotetaan sitten kun voidaan.” -Eetu ilmoitti.

View this post on Instagram

We’re open at @kauppakeskusforum

A post shared by ARCELEVN (@arcelevn) on

ARCELEVN Pop-Up kauppa on auki kauppakeskus Forumissa 6.8-16.8