Suomiräpin kulmakiviin kuuluvan Rähinä Recordsin nuorempaa sukupolvea edustava Ares tipautti uutta träkkiä. LEGO-niminen biisi tarjoilee rentoa back-n-forth -henkistä sylkemistä El Migun kanssa ja biittipuolesta vastaa muun muassa MKDMSK:n nimikkoalbumin tuottanut Salahpolo.

Itselleni Ares on artisti, joka edustaa ehdottomasti nuoremman sukupolven ämceiden kirkkainta kärkikastia, mitä tulee skilliin tai potentiaaliin. Vaikuttaa siltä, että kaveri on lisäksi löytänyt itselleen oikein sopivan musiikillisen kodin Rähinästä, nimittäin suorittaminen mikkikopissa kuulostaa varsin luontevalta ja vaivattomalta, jonka myös tuorein julkaisu LEGO todistaa.

Tyylittelyt träkillä vierailevan El Migun kanssa soljuvat myös niin sulavasti yhteen, että biisiä voisi sen perusteella yhtä hyvin luulla vaikka julkaisuksi herrojen kuvitteelliselta yhteisalbumilta. Näin ei kuitenkaan ole, vaan syy tyylien yhteensopivuuteen on oikeastaan sitäkin selkeämpi.

-Tunnen Migun entuudestaan jo tuolta Tikkurilan kulmilta, Ares avaa.

Biisi hohkaa sitä paljon puhuttua hyvää fiilistä, eikä liikoja suuntaviivoja ole studiosessareissakaan lähdetty seuraamaan tai edes etsimään.

-Kaikessa huvittavuudessaan, joka kerta, ku multa kysytään, mistä tää biisi kertoo, ni mun omasta mielestä se ei kerro yhtään mistään, haha. Mut se siinä just oikeestaan toimii!

Yleensä mä oon tosi tarkka siitä, ku lähtee kirjottaa jotain biisii, et haluun tietää sen punaisen langan, mut täs ei ollu mitään sellasta. Se oli vaan puhtaasti se fiilis, mikä meil oli, ku me tehtiin tätä Migun kaa, mistä tää sit synty. Tavallaan biisi kertoo vaan hyvästä fiiliksestä, Ares kertoo.

Träkin tuottaneeseen Salahpoloon Ares puolestaan tutustui musiikkigeimien kautta ja Saleh toimii vastaavana tuottajana myös Areksen tulevalla lätyllä.

Ollaan Salehin kaa nyt vähän päälle puolisen vuotta tehty tota mun levyy. Me linkattiin ihan musakuvioista yhen muusikkofrendin kautta ja otettiin ensimmäinen sessio. Siitä ei syntynyt vielä mitään ihmeellistä, mutta otettiin tammikuussa uudelleen ja siitä tuli tosi kova biisi.

Mietittiin, et tätä pitää vaalia ja sit alettiin ihan kunnolla tekee, Ares muistelee.

Rähinälle sainaaminen taas oli Arekselle jopa itsestäänselvä ratkaisu.

-Mä oon oikeestaan aina halunnut sainaa Rähinälle, enkä oikeen edes tiennyt muita levy-yhtiöitä sillon, ku aloin kiinnostuu suomiräpistä. Rähinä oli aina jotenkin se coolein juttu, Ares fiilistelee.

Myös Rähinän musa on tullut miehelle aikanaan erittäinkin tutuksi.

-Ne on aina ollut itelle myös tärkeimpii julkaisuja, kuten nyt vaikka Fintelligensin eka albumi. Maanalainen armeija on mulle henkilökohtasesti vitun legendaarinen biisi sen takia, et ollaan Lukas Leonin kans opeteltu se ulkoo joskus muksuina ja räpätty sitä aina yhessä. Mut onhan toi koko eka levy ihan sairas, Ares hehkuttaa.

Aresta kuultiin Rähinä-legendojen kanssa samalla raidallakin viime vuoden lopulla Myrkkyä -possebiisin muodossa. Hän lupaa vastaavanlaisia yhteistyökuvioita olevan tuloillaan enemmänkin, muttei paljasta vielä yksityiskohtia. Niitä sekä muita Areksen tulevia julkaisuja venttailessa, lisätkää LEGO oitis soittolistoillenne!