Klassikkosarja palaa vielä kerran ruutuun, tällä kertaa käsikirjoittamattomana.

Will Smithin tähdittämä 90-luvun suosikkisarja Bel-Airin Prinssi oli katsojien suosikki jo alusta asti ja sen status tv-historiassa on vakiintunut. Sarjaa kuvattiin vuosina 1990-1996 ja sitä kerettiin tehdä 148 jaksoa, kuuden tuotantokauden verran.

Nyt näyttelijäkaarti kerääntyy yhteen juhlistamaan 30-vuotisjuhlaa mutta uutta jaksoa ei ole ainakaan vielä odotettavissa. HBO Max:ilta streamaukseen tuleva “Unscripted Special” saattaa köörin yhteen muistelemaan muistelemaan sarjan tekoa ja pohtimaan sen kulttuurillista impaktia. Mukaan on luvattu myös ohjelmanumeroita musiikin, tanssin ja yllätysvieraiden muodossa.

 

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

All y’all in the bubble… stay safe! Make sure you clean your balls.⁣ ⁣ Ah damn, that didn’t come out right⁣ ⁣ 📹: @westbrook @iamjesserichards

Henkilön Will Smith (@willsmith) jakama julkaisu

Will Smithin lisäksi näyttelijöistä mukana ovat Tatyana Ali, Karyn Parsons, Joseph Marcell, Daphne Maxwell Reid, Alfonso Ribeiro sekä DJ Jazzy Jeff. Ohjelma kuvataan syyskuun 10. päivä, joka oli sarjan ensimmäisen jakson lähetyspäivämäärä 30 vuotta sitten. Ulos tätä herkkua voi odottaa tulevan suunnilleen jenkkien “Thanksgiving Dayn” aikoihin.

 

U know the vibezz