Nuori Popin megastara liittyy kovien tekijöiden listalle.

James Bond -elokuvan tunnusbiisin esittäjäksi valituksi tuleminen on suuri ja arvostettu meriitti artisteille. Uusimman “No Time To Die” -leffan tunnarin esittäjäksi valikoitui modernin popin tuore megatähti Billie Eilish, joka ei jätä kylmäksi biisillään. Billie onkin nuorin artisti, kuka on valittu kirjoittamaan ja esittämään Bond-teemakappale.

Elokuvan kanssa samaa nimeä kantava kappale sai nyt musiikkivideon, jolla esiintyy Eilishin kanssa myös nykyinen Bond -näyttelijä Daniel Craig 007:n roolissa. Videolla nähdään Eilishin esiintymisen lisäksi pätkiä tuoreesta toimintapätkästä.

Videon on ohjannut Daniel Kleinman ja biisin on tuottanut perinteisesti Eilishin veli Finneas, Stephen Lipsonin avustuksella.

 

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

“No Time To Die” video out now. We shot this in February and it’s finally out 🤍 love bond and still so honored to be a part of it, thank you @007

Henkilön BILLIE EILISH (@billieeilish) jakama julkaisu

Elokuvan tulevan julkaisun tueksi julkaistiin myös yhteistyössä Adidaksen kanssa James Bond -teemaiset kengät. 007 x Adidas Ultra Boost -lenkkarit ovat värimalliltaan klassisen kokovalkoiset, joissa on Bond-teemaisia yksityiskohtia kengän läpässä sekä pohjallisessa.

“No Time To Die” saa ensi-iltansa briteissä marraskuun 12. ja jenkeissä saman kuun 20. päivä.