Jo aiemmin vuoden 2021 päivämääränsä ilmoittanut kaupunkifestivaali Blockfest on julkistanut nyt myös ensimmäiset artistikiinnityksensä. 20. ja 21. elokuuta 2021 Ratinan stadionilla ja ympäröivällä Ratinanniemen alueella kuullaan jo tälle vuodelle toivottuja artisteja, kuten yhdysvaltalaistähdet DaniLeigh ja Denzel Curry, uusia kiinnityksiä kuten jenkkiräppäri Polo G sekä useita kotimaisia huippunimiä.

Laulajana, lauluntekijänä, tanssijana ja koreografina tunnettu DaniLeigh on yksi tämän hetken kiinnostavimmista ja monipuolisimmista nousevista artisteista, joka on päässyt tekemään yhteistyötä jo mm. G-Eazyn, Lil Babyn ja DaBabyn kaltaisten nimien kanssa, mutta miamilaisella artistille tämä on ensimmäinen esiintyminen Suomessa.

Sen sijaan Denzel Curry, jonka uran suurimpiin hitteihin kuuluvat yli 100 miljoonaa kertaa pelkästään Spotifyssa striimatut “CLOUT COBAIN” ja “Ultimate” esiintyi loppuunmyydylle Tavastialle vuonna 2018.

Ennenjulkaisemattomana nimenä mukana myös yhdysvaltalaismedia XXL:n Fresman Class 2020 -listallakin noteerattu ja uusimman, Billboardin 2. sijalle nousseen studioalbuminsa “The Goat” aiemmin tänä vuonna julkaissut chicagolaisräppäri Polo G, joka tunnetaan mm. platinaa myyneestä hittikappaleestaan “Pop Out ft. Lil Tjay”.

 

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

LINEUP PART 1 ▫️ Ensi kesänä Tampereella nähdään useita jo tälle kesälle toivottuja artisteja, kuten yhdysvaltalaistähdet DaniLeigh ja Denzel Curry, mutta tulemme julkaisemaan myös uusia huippunimiä, kuten @xxl :n toimesta yhdeksi mielenkiintoisimmista tämänhetkisistä artisteista listattu Polo G (US), jonka uusin albumi ”The Goat” tuli ulos toukokuussa. Pääesiintyjät sekä muita toivottuja ja odotettuja artisteja julkaistaan myöhemmin. Lipunmyynti on jälleen käynnissä! 🎫 Vuodelle 2020 ostetut liput käyvät ensi vuoden tapahtumaan sellaisenaan – huomaathan, että tämän vuoksi osa lipputyypeistä on jo loppuunmyyty. Tapahtuman ikäraja K18. #blockfest #blockfest2021

Henkilön Blockfest (@blockfest) jakama julkaisu

“Ensi kesän ohjelmisto tulee koostumaan niin suunnitelluista 2020 artisteista, kuin myös varsin mielenkiintoisista uusista kiinnityksistä. Luvassa on monipuolinen kattaus ja huipennus festarikesälle 2021”, tapahtuman promoottori Kalle Kallonen kommentoi.

Lisäksi ensi kesän tapahtumaan on vahvistettu esiintyjäksi tänä vuonna uudet albumit julkaisseet Cledos, Gracias, F ja Lauri Haav, Emma-voittajat Jesse Markin ja Gettomasa, IBE, MKDMSK MMRL -tribuutti sekä Spotify-listoja “Penelope” -hitillään hallinnut William.

Lipunmyynti on jälleen käynnissä Tiketissä ja Ticketmasterissa. Tämän vuoden liput käyvät ensi vuoden tapahtumaan sellaisenaan – lisätietoa Blockfestin sekä lipunvälittäjien verkkosivuilla. Festivaali on suunnattu vain täysi-ikäisille myös ensi vuonna.

Blockfest 2021 -artistit:

Danileigh (US), Denzel Curry (US), Polo G (US)

Cledos, Gettomasa, Gracias, F, IBE, Jesse Markin, Kube, Lauri Haav, MKDMSK MMRL, William

Virittäydy festaritunnelmaan ajoissa Blockfestin Spotify -soittarin mukana: