Dj Kridlokk on täällä taas. Tai tokihan mies on täällä koko ajan ollutkin, mutta nyt kieron huumorin ja oivaltavien sanoitusten ylipappi on lähestynyt seurakuntalaisiaan uudella audioviestillä. 17.1 julkaistu single T-800 on taattua Kridlokkia niin äänimaailmaltaan, kuin humoristisilta elokuvaviittauksiltaan. T-800 on vanhentunut malli, eikä näin ollen edes yritä pärjätä nykymaailman tahdissa.

“ELÄMÄ KU KIUSALLINEN HETKI VÄLIS SYNTYMÄN JA KUOLEMAN – HOIDAN SEN MIELUMMIN HUOMENNA / MITÄ VAAN KÄVI – KAHEKSAN GIGANEN AIVOLITSARI MENEE MUST LÄPI”

Single on ensimmäinen irroitus 15. helmikuuta ilmestyvältä Silius -albumilta, joka on järjestyksessä artistin kolmas. Ensimmäinen albumi UG -Solo ilmestyi toukokuussa 2011 ja nousi Suomen virallisen albumilistan 23. sijalle. Toinen levy-yhtiön(Monsp) kautta julkaistu albumi Mutsi ilmestyi maaliskuussa 2014 ja ylsi Suomen virallisen albumilistan toiselle sijalle. Jo mainituiden lisäksi Kridlokkin eli Kristo Laantin diskografia on melkoista tarkasteltavaa pitäen sisällään ällistyttävän määrän erilaisia omakustanne- ja yhteistyöalbumeja, EP:itä, splittejä ja vierailuja muiden biiseissä. Yhteistyökumppaneihin mahtuu nimiä kuten Lommo, Paperi T, RoopeK, Aivovuoto ja Evil Stöö. Listaa voisi jatkaa loputtomiin, joten on turvallista päätellä artistin vakuuttaneen kuulijoiden lisäksi myös kollegansa.

Selvää on, että Dj Kridlokk on puhtaasti fiktiivinen hahmo, kuten toinenkin alterego Khid. Miehen mukaan näissä kahdessa hahmossa on paljon samaa, mutta pieniä nyanssieroja. Hahmot ovat syntyneet suorittamaan eri funktioita.

TSEKKAA MAALISKUUSSA 2018 ILMESTYNYT VIDEO VARAANI:

 

Tulevasta pitkäsoitosta kirjoitetaan artistin keikkamyyntisivulla(ALL DAY) seuraavasti:

Mutsi –pitkäsoiton jälkeen, pääsääntöisesti mielikuvituksen, todellisuuden ja jääkaapin pyhää kolminaisuutta neljä vuotta nuohoten, Kridlokk kysyi vuonna 2018 Siriltä ”kuka minä olen?”.
Sirille kysymys osoittautui liian vaikeaksi ymmärtää joten hän/se ystävällisesti vihjaisi avun kenties löytyvän seuraavaksi tarjoamistaan aplikaatioista joihin lukeutuivat WhatsApp, MobilePay ja Kuvat. Aikansa tekstiviestitse tutuiltaan rahaa pummien, vanhoja valokuvia älypuhelimestaan deletoiden, DJ Kridlokk päätti tehdä uuden albumin. Kridlokkin rakkaisiin ystäviin lukeutuva Janne Aarrelampi muinoin tokaisi kaikenkiteyttävästi: ”Internetin pitäs tulla kerran viikossa painettuna paperille”. Tähän toteamaan ja kaikkeen muuhun mahdolliseen hevonpa*kaan pohjautuvat Silius – levyn teemat.

Silius -levyn julkkareita juhlitaan Korjaamolla Helsingissä 22.2

 

KUUNTELE UUSI SINGLE T-800: