Räppäri sanoo tekevänsä kantaaottavia Memphis/Trap klubibängereitä.

Nicce julkaisi yhteistyössä tuottajan SWXN:n kanssa “Hachiko” -nimisen EP:n 2.10. EP sisältää 6 träkkiä ja soundimaailma on Memphis/Trap-tyylinen.

Nicce on chileläislähtöinen artisti, jonka tyyli suuntautuu enemmänkin Boom-bap -osastolle ja Hakunilalaisen SWXN:n tyyli taasen pohjautuu enemmänkin New Era -soundiin. Artistien mukaan levyllä tulevat hyvin esiin molempien vahvuudet ja ne luovat mukavan tasapainon.

 

 

Toimitus sai Niccen kiinni haastiksen merkeissä, katsotaan mitä räppärillä on sanottavana.

Wadap Nicce! Kerro vähän levyn synnystä ja mitä se pitää sisällään?

Wassup homie! EP kantaa nimeä “Hachiko”, ja on genreltään memphis/trap -pohjainen. Tehtiin tää levy alkukesästä, sillä halusin tehdä memphis-tyylistä musaa, ku kukaa ei oo hetkeen tehny.

Lopputulos oli vitun priima, mut ei kyl täysin memphisia. Jotenki älysin vast siin tekovaiheessa, että ei sitä oikein pysty uudelleen luomaan jotain mikä on jo tehty.

EP etenee kokonaisuuden omaavalla tavalla. Alku on selkeästi melodisempaa ja loppua kohden mennään enemmän ns räpimmäks. Alku on vähä niiku mortal kombat 11 ps4 ja loppu on enemmä semmonen 1992 kolikkoautomaatti Mortal Kombat.

Inspiksenä toimi Three 6 Mafia, Tommy Wright III, Dj Squeeky ja chileläinen Tiro De Gracia.

SWXN on tehny biitit ja mix/masterin. Mä keskityin enemmän sanottamiseen, mutta kyllä biiseillä kuullaan myös SWXN räppäämässä.

Mitä siit -kappaleesta on pihalla Kare Hyvämäen (Karsace Productions) kuvaama musiikkivideo.

Tsekkaa kyseinen musavideo alta:

Miten jäbät päätyi duunaamaan yhteistyötä SWXN:n kanssa?

Meil oli yhtene frendi ja si keikkamatkal tutustuttii kunnol. Mä vähä kehuin et tarttisin dj:tä keikoil ja se halus keikkailla.

Si meil klikkas hyvi ja tuli lockdown, ni mä ehdotin et tehääks ep. Mä oon aina sanonu et Sampo on 2020 Koksukoo, et biitit bängää samal tasol, ni se meni tosi luontevasti.

 

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Nicce y Swxn – Fengshui pihal! Tän biisin teemana on esim ford focus 2001, wingsit ja nykyaika🤟 tsekkaa⚔️

Henkilön SWXN (@swxn_beats) jakama julkaisu

Aaitt cool, kerro lukijoille mistä sun räpit kertoo pähkinänkuoressa?

Mun räpit kertoo ajankohtasist asioist, kuten rasismi, raha ja yleisestikkin siitä, kuinka perseestä me mitättömät lampaat olemmekaan. Mut ikinä mun räpit ei oo uhkaavia tai uhkailevia ketään kohtaan.

Mä en oo ikin päässy siin kohtaa oikei räpis messii, et mul ei oo tarvetta todistella tai haastaa jengiä, enemmänkin haastaa miettimään.

Yessirskii, sanoit olevas chileläistaustainen, tuleeks lattarijuuret ilmi sun teksteissä tai musiikissa?

Mun chileläistausta tulee ehkä enemmä mun sooloprojekteis esille, mut kyl mä täski yritän heittää semi paljon kulttuuriviittauksia biiseille. Et ehkä se täl levyl tulee enemmän esille viittauksina.

Cool, mielenkiintonen kulma. Kiitti äijälle paljon vastauksista ja kovaa ajoo tulevaisuuteen!

Thanks homie, terkkuja äidille!

 

Tsekkaa Niccen ja SWXN:n tuore EP “Hachiko” Spotifysta: