Kevin Tandu a.k.a Nuori OG sylkäisi pihalle neljän biisin BLÄÄF EVERYDAY EP:n. Tahdista ei kaveria voi ainakaan moittia: jo aiemmin tänä vuonna julkaistuna seitsemän kappaleen albumi ja viiden kappaleen EP. Uusimmalla julkaisulla vierailemassa muun muassa Adi L Hasla ja Seksikäs-Suklaa.

Saunamies haastatteli ja blääffäsi herran kanssa. Mutta mitä lie se tarkoittaa…?

“BLÄÄF on mun ensimmäinen vaatemerkki. Blääf-sana tuli blaah-sanasta. Nuorempana tuottaja nimeltään MDS huuteli sitä hänen toisen tuottajakaverin kanssa. En tiedä mistä he blaah sanan repivät, mutta tätä ainakin tuli kuultua päivittäin kampin kauppakeskuksen entisessä Streestyle nimisessä hiphop-vaatekaupassa. Streestylea pyöritti Pasi Haapanen joka auttoi minua musiikkikuvioissa ja antoi oman supporttinsa. 

Tehtiin MDS:n kanssa blääf-mixtape, josta painoin kotona 200kpl cd-levyjä ja myin niitä kavereille sekä tutuille kädestä käteen. Vuonna 2014 tutuistuin vaatesuunnittelija Jari Kabongoon, joka auttoi mua suunnittelemaan vaatteita. Otin sen jälkeen heti yhteyttä mainostoimisto haippiin, et nyt pitäis saada blääfistä tehtyy logo, et aion julkaista omia vaatteita. 

Nyt ollaan tässä seisomassa. Ilman blääfiä en olisi mitään! Kiitos kaikille ja erityisesti mun kaverille Sergelle. Ja RIP- ARI from jyväskylä, never forget yo brother <3″

– Kevin Tandu

Tsekkaa EP Spotifystä.