Pitkän linjan deejiistä levyttäväksi rap-artistiksi hypännyt MF Taste vastasi toimituksen kysymyksiin koskien uutta aluevaltaustaan. Äskettäin Tasoi Recordsille sainattu artisti pamautti heti ekan julkaisunsakin pihalle, kyseessä välittömän bängerivaaran sisältävä sinkku Entinen.

Wadap MF Taste! Äijä julkaisi just ekan sinkun, ootko tyytyväinen saamaasi vastaanottoon tähän mennessä?

-Oon tosi tyytyväinen. Ei ollut odotuksia, mutta jengi striimannut ihan kivasti uudeksi artistiksi.

Paljon tullut hyvää kommenttia lähinnä omilta frendeiltä, Helsingin klubijengiltä sekä muutamalta pitkän linjan räppäriltä ja suomenmestarilta. Olis kiva tosin kuulla, miten joku ihan randomi räppikuuntelija, jota en tunne, kokee tän biisin.

Kuvaako tää eka julkaisu hyvin sun saundia/stailia yleisesti, vai onko työn alla myös jotain ihan erilaista kamaa?

-Oon tehnyt tosi erilaisii juttuja ja jengin voi olla vaikee arvata mun seuraavaa muuvia, joka tulee aika pian. On tulossa bängerii, on tulossa jotain smoottia, on tulossa myös matskua, joka tulee menemään monelta yli ymmärryksen.

Punaisena lankana; ei todellakaan duunata turvallista, vaan annetaan uusia tyylejä.

Sulla on takana pitkä ura deejiinä, ketkä ovat puolestaan esikuviasi jos puhutaan ämseistä?

-Deejiinä olen imenyt vaikutteita kuin pesusieni 21 vuotta ja fiilistellyt kaikkea Chuck D:sta (ja Flavor Flavista hah) Q-Tipin ja Jay Z:n kautta aina kaikista uusimpiin “Lil-räppäreihin”. Ja puhutaanko artisteista, räppäreistä vai nimenomaan MC:eistä?

Artistiesikuvista voisin mainita Vybz Kartel, Drake, Kanye West ja monet latino-, britti- sekä afroartistit. Kotona katson mielummin esimerkiksi maailman kovimman battle-MC:n Dizasterin videoita kuin kuuntelen räppilevyjä.

Eminem tekee aika kauheeta musiikkia, mutta kerran parissa vuodessa sieltä nousee joku Rap God tai Godzilla, joka mun on pakko yrittää opetella ulkoa.

En seuraa kovin paljoa suomenkielistä musiikkia ja kuinka moni täällä on edes MC? Kunnioitan enemmän ihmisiä, joilla on munaa kilpailla Rap SM-kisoissa kuin niitä, jotka tekee kultalevyjä jollain striimeillä.

Tyylillisiä esikuvia Suomessa mulla ei ole. Paleface on ehkä mun kirjoissa kovin MC Suomessa Barbaro “El Urbano” Vargasin ohella (kannattaa tsekata jos et tunne).

MG on tietysti bulein räppäri, sillo ku mä olin just ottanu Helsingin klubit haltuun, Miklu oli vasta aloittamassa uraansa ja freestylet meitsin sohvalla varmasti avarsi myös sen maailmaa. Ympyrä sulkeutuu nyt kun signasin Tasoi Recordsille.

Kun oot jo ammattimies tiskujukkana, niin lisääkö se suorituspaineita räppäämisen suhteen, että pitäisi olla heti huipputekijä siinäkin, vai mitkä sun tavoitteet on räppäämisen saralla?

-Tässä on eletty eräänlaista artistielämää jo pari vuosikymmentä, mulla on tyylejä ja tarinoita mun räppiuralle, mutta muuten näillä ei oo kyllä paljookaan tekemistä toistensa kanssa.

Sä näät tässä aivan uuden artistin, jolla on halu näyttää, oppia ja ottaa haltuun. Tääl ei oo kellään samanlaista flowta, läppää ja tyyliä ja sen takia lasken itseni jo nyt huipputekijöiden joukkoon.

Mä toivon, että sulla on yhtä kivaa seurata mun musaa, kuin mulla on tehdä sitä.

Jos yhdistäisit voimasi jonkun toisen suomalaisen räppäävän deejiin kanssa vaikkapa yhteisbiisin muodossa, niin kenen kanssa haluaisit työskennellä?

Kube eli DJ 2 Litran Juissin kanssa meillä varmasti tulisi hyvä tyylien pallottelu jos oltas samalla biisillä. Ja VilleGallen, joka oli Junon DJ, kanssa tehtäis tottakai isoo rahaa striimeillä jos tällanen syntyis.