Uusi levy-yhtiö FTI Records aloittaa toimintansa

Universal Music aloittaa yhteistyön uuden levy-yhtiön FTI Recordsin kanssa. For The Individuals -sanoista muodostuvaa tuoretta levy-yhtiötä luotsaa Hussa artistinimelläkin tunnettu Aleksi Hussa. Yhtiön perustajajäseniin kuuluvat myös Daniel Okas (tuottaja, A&R), James Sight (artisti, markkinointi) ja Jesse Sarkkinen (sisällöntuottaja, luovat sisällöt). Lähes kaikki FTI Recordsin julkaisut on tehty ja tuotettu Lahdessa heidän oman tuotantotiiminsä voimin.

“Mul on hyvä fiilis vuodesta 2021 ja musta tuntuu, että tänä vuonna FTI:n koko kaarti pääsee näyttämään parastaan. Ollaan työstetty musaa meidän artistien kanssa jo muutama vuosi. On tosi siistiä päästä tekemään yhteistyötä Universal Musicin kanssa ja tiputtamaan träkkejä”, Hussa kertoo.

 

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön FTI (@ftirecords) jakama julkaisu

FTI Recordsin sisällöntuotannosta ja luovasta suunnittelusta vastaava Jesse Sarkkinen on myös innoissaan yhteistyöstä. “Olen innoissani, että pääsemme vihdoin painamaan hommia näiden kavereiden kanssa. Olen tuntenut Hussan jo yli kolme vuotta ja heti tapaamisestamme lähtien olemme suunnitelleet oman labelin perustamista ja nuorten artistien tuomista Suomen musageimiin.

Tähän palettiin istui Jamesin näkemys artistien brändäämisestä ja musiikkityyleistä sekä Danielin uskomaton musiikillinen korva. Hommat porukkamme kesken toimivat kuin rasvattu. Tavoitteenamme on antaa artisteille musiikillinen ja luova vapaus omasta taiteestaan. Meidän tehtävänämme on tarjota heille siihen tarvittavat työkalut.”

FTI:n ensimmäinen julkaisu on tulevana perjantaina ilmestyvä Hussan miniEP #0000E7. Muita FTI:lle sainattuja artisteja ovat Andre, Tommi Kaukua, Alina Burnet ja Jonas. Heiltä jokaiselta tullaan kuulemaan uutta musiikkia tämän vuoden aikana.

 

Lähde: FTI Records -tiedote