Albumi julkaistaan tänä yönä klo 00:00.

Skorpionin nuori stara IBE ilmoitti julkaisevansa uuden albuminsa “perkele” tänä yönä. Levy on jatkoa viime vuoden läpimurtolevylle “Ibelius” ja sen julkaisijana toimii Skorpioni

Ibe kommentoi albumia Skorpionin julkaisussa seuraavasti:

“Idea albumista ja ensimmäiset laulut syntyivät vuoden 2019 alkupuolella, kun samalla keikkailin kovaa tahtia. Noihin aikoihin en ehtinyt tai jaksanut käydä paljoakaan studiolla, mutta silloin jo sähisi perkele sisälläni.

Mielestäni meillä kaikilla on omat perkeleemme ja ne ilmaisevat itseään monin eri tavoin. Jos nyt jotenkin tiivistäisin oman käsitykseni perkeleestä, niin se on se osa minua, mitä en itsekään ymmärrä. Perkeleitä ei suinkaan kannata pelätä ja niiden kanssa on hyvä käydä keskustelua. Niin opimme lisää itsestämme ja maailmasta ympärillämme.

Kun tämän vuoden alussa koko maailma hiljeni olin helpottunut. Vuosi 2020 onkin kulunut pitkälti omissa oloissa, perkeleen kanssa välejä selvitellen. Se oli jo kauan yrittänyt kertoa jotakin, mutta nyt oli aikaa kuunnella. Tämä levy on meidän kahden vuoropuhelua. Jätän kuuntelijan päätettäväksi kuka puhuu milloinkin: ibe vai perkele.

Haluan kiittää parhaita ystäviäni ja bänditovereitani Eljaa ja Eliasta, ketkä toimivat levyn vastaavina tuottajina. Kiitos Alexander upeasta miksauksesta ja uudesta ystävyydestä. Kiitos myös vieraileville tuottajille. Kiitos koko Skorpionin tiimille luotosta ja tuesta. Kiitos perheelle ja ystäville. En tykkää droppailla liikaa nimiä, joten varmuuden vuoksi kiitos kaikille.

perkele!”

 

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Idea albumista ja ensimmäiset laulut syntyivät vuoden 2019 alkupuolella, kun samalla keikkailin kovaa tahtia. Noihin aikoihin en ehtinyt tai jaksanut käydä paljoakaan studiolla, mutta silloin jo sähisi perkele sisälläni. Mielestäni meillä kaikilla on omat perkeleemme ja ne ilmaisevat itseään monin eri tavoin. Jos nyt jotenkin tiivistäisin oman käsitykseni perkeleestä, niin se on se osa minua, mitä en itsekään ymmärrä. Perkeleitä ei suinkaan kannata pelätä ja niiden kanssa on hyvä käydä keskustelua. Niin opimme lisää itsestämme ja maailmasta ympärillämme. Kun tämän vuoden alussa koko maailma hiljeni olin helpottunut. Vuosi 2020 onkin kulunut pitkälti omissa oloissa, perkeleen kanssa välejä selvitellen. Se oli jo kauan yrittänyt kertoa jotakin, mutta nyt oli aikaa kuunnella. Tämä levy on meidän kahden vuoropuhelua. Jätän kuuntelijan päätettäväksi kuka puhuu milloinkin: ibe vai perkele. Haluan kiittää parhaita ystäviäni ja bänditovereitani Eljaa ja Eliasta, ketkä toimivat levyn vastaavina tuottajina. Kiitos Alexander upeasta miksauksesta ja uudesta ystävyydestä. Kiitos myös vieraileville tuottajille. Kiitos koko Skorpionin tiimille luotosta ja tuesta. Kiitos perheelle ja ystäville. En tykkää droppailla liikaa nimiä, joten varmuuden vuoksi kiitos kaikille. perkele! ibe – ”perkele!” ♏️ 10-09-2020

Henkilön Skorpioni (@skorpioni) jakama julkaisu

Albumin vastaavina tuottajina toimivat EM, My Friend Marla ja Ibe.

“perkele” tracklist + tuottajat:

01. ei roudareit (EM, My Friend Marla)
02. molemmat (EM, My Friend Marla)
03. älä maindaa (Lameboy)
04. marlboro (Aitio)
05. inseptio (EM)
06. sateenkaarenpää (EM, My Friend Marla)
07. huuto (My Friend Marla, EM)
08. e-girl (My Friend Marla)
09. kestävää (XAR)
10. tuliks selväks? (Alexander Clifford)

 

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Uusi albumi keskiyöllä!

Henkilön ibe (@ibe1999) jakama julkaisu

Ibe Spotifyssa: