Viikon Valitut #47: Tällä viikolla huomion saivat Matti8, Loasteeze ja Dauda Koroma

Viikon Valitut -juttusarjan tarkoituksena on kerätä joka viikon torstaiksi viimeaikoina julkaistuja teoksia yhteen artikkeliin useammalta eri tekijältä:

Matti8 – boushi feat. Kube

Töölön Ketterän Matti8 ja vastikään Killah Recordsin perustanut Kube esittävät nyt yhteistyönsä hedelmiä. Matti8 on uuden lafkan ensimmäinen sainattu artisti. Tämä sinkku enteilee hänen tulevaa sooloalbumiaan Road rage. Kube toimittaa featin biisiin ja kaksikon kemiat kohtaavat luontevasti. Grime-viboja väläyttelevät visuaalit tukevat biisin iskevää fiilistä! Bängäävästä tuotannosta vastaa Lameboy. Tulevalla soololevy on odotettujen listalla, ja sillä tullaan varmasti kuulemaan lisää Matti8:n täysin omaa tyyliä.

IG:
matti8mir
killahrecords
kube_kube

Loasteeze ft. Sairas T – Ei Hätää

Hyvässä nosteessa oleva Mörssi Recordsilla vaikuttava tuottaja-dj Loasteeze julkaisi kappaleen Sairas T:n kanssa! Loasteeze on lähiaikona mm. tehnyt tuotannollista yhteistyötä lukuisten ison kalibeerin ulkomaisten rap-artistien kanssa. Aiemmin hän on myös toiminut Julma-Henrin ja Sairas-T:n DJ:nä. Kappaleen tuotanto on pointissaan ja etenkin boombap-soundin vannoutuneet ystävät saavat tästä biitistä paljon irti. Herkkä pianosämple toimii hyvässä synergiassa iskevien boombap -rumpujen kanssa. Sairas-T:n räpit onnistuvat olemaan yhtäaikaa sekä ahdistuneen, että huolettoman kuuloiset ja laulukertsi kruunaa tämän biisin vokaalit.

IG:
loasteeze
sairas_takkinen

Dauda Koroma – YES JOO (feat. Kosola)

Tämän vuoden alussa VKLP EP:n julkaissut Dauda Koroma droppaa uuden sinkun YES JOO. Vierailemassa kappaleella on Kosola. Itsevarman kuuloiset punchline-tyylit sopivat yhteen Aksimin breikkaavan old-school taustan kanssa. Tuotanto tuo mieleen uudemman Cypress Hillin ja House Of Painin sekoituksen. Tämä kolme minuuttia vakuuttavaa sylkemistä on napakka paketti, joka jättää kuulijan odottamaan lisääkin vastaavankaltaista materiaalia.

“Täl biisil tähä harmaasee kelii positiivisii viboi, mennää eikä meinata mentaliteetil ja mikä rappi biisi olis, jos ei pient brassailuu ois messis 😂. Biitis kova ‘House Of Pain’ -viba, minkä Aksim duunas idän huurteises klitsus vehkeil, mitä en ees tienny on nykypäivän enää olemas. Kosola toi oman sossiin messii toho, ja sopi täydellisesti biisii – eihä kaverii oo näkyny biiseis since 2013, nii pääs äänee pitkäst aikaa kertoo, et ei oo hävinny viel mihkää… Itel tullu suht tiheesee biisei ulos ja niit on jonos viel. Katotaa jos vaik ensvuoden puolel puskis pidempää LP:t mut se on viel iso EHKÄ.”

IG:
d.koroma
mckosola
aksimofficial

MIKÄLI OLET KIINNOSTUNUT TARJOAMAAN JULKAISUASI  JUTTUSARJAAN, LAITATHAN ITSESTÄSI JA JULKAISUSTASI ESITTELYN OSOITTEESEEN: [email protected]