TMZ haastattelussa Yhdysvaltalainen hiphop-artisti Master P paljastaa J. Colen pyrkivän NBA-pelaajaksi.

 

J. Cole on Yhdysvaltalainen räppäri ja tuottaja, joka on pysynyt aktiivisena jo vuodesta 2007.  J. Cole on pelannut 2000-luvun alussa koripalloa high school- ja collegeopintojensa aikana, mutta hän päätti keskittyä enemmän opintoihin ja musiikkiin. Musiikki on ollut artistille aina ykkösprioriteetti.

Nyt pitkän linjan artistin, No Limit Recordsin perustajan ja lyhyen NBA-uran Charlotte Hornetsissa sekä Toronto Raptorsissa tehneen Master P:n mukaan J. Cole pyrkii NBA pelaajaksi. Haastattelussa Master P kertoi Colen sanoneen suoraan hänelle aikovansa totisesti yrittää ja treenata hartaasti päästääkseen omaan tavoitteeseensa.

Alta löytyy pätkä Master P:n haastattelusta:

Pätkässä Master P mainitseee, että NBA-pelaajaksi pääseminen tulee olemaan vaikeaa. J. Cole tulee saamaan vihaa sekä ihmiset eivät tule uskomaan siihen, että artisti ikinä saavuttaisi unelmaansa.

Ihmiset alkoivat puhumaan huhusta vielä enemmän, kun J. Cole julkaisi mainoksen yhteistyöstään Puman kanssa. Räppäri kehitti uudet Puman koripallokengät ”RS-Dreamer”, joka antaa pientä vahvistusta Master P:n väittämään. Puman mainoksessa Master P toimii kertojana, sillä aikaa, kun J. Cole harjoittelee koripallosalissa.

Tsekkaa mainos alta:

Kuuntele J. Cole Spotifyssä: