Nuori Jupe. Feat haastatteli nuorukaista someteitse.

Moi! Ajauduin kuuntelemaan tuotantoasi Spotifystä ja yllätyin toden teolla positiivisesti. Tsekkasin Ekat purkitukset -EP:n ja tuplasinkkusi. Älä ymmärrä väärin, tarkoitan: biiseilläsi ei ollut suuria määriä kuunteluita, ja tällöin ihminen kaikessa inhimillisyydessään saattaa sortua tulkitsemaan asian tietyllä tavalla. Otin kuitenkin ja kuuntelin, onneksi. Lyyrinen ulosanti ja kappaleiden asiasisältö oli mielestäni niin poikkeuksellisen tasokasta (kuunteluihin nähden) ja hyvällä tavalla omintakeista, että BOOM – tässä sitä ollaan. Juttua tekemässä, että räppipäät löytäisi jätkän! Minkä ikäinen olet ja minkä ikäisenä olet aloittanut “sylkyhommat”?

Morjes. Mukava kuulla että biisit maistuvat. Olen 21-vuotias ja räppiä olen tehnyt parisen vuotta. Olen julkaissut kaiken mitä olen tehnyt, koska en halua jäädä siihen kierteeseen, ettei lopulta uskalla julkaista mitään, koska ajattelee, että aina seuraava biisi on aiempaa parempi. (jatkuu alempana –>)

Huomasin myös, että yhdellä biiseistäsi käsittelet koulukiusaamisteemaa. Tuolla biisillä feattaa Jones ja Rontti. Mikäli korvani eivät valehtele, kyseessä on sama Jones, joka räppää Trilluminati -kokoonpanossa, yhdessä Jujun ja Tomi Randomin kanssa. Mitä kautta Jones päätyi yhteisbiisille kanssasi?

Joo sama mies. Jones on toinen miun räppäävistä isoveljistä. Jonesilla ja toisella isoveljellä Rontilla on duo nimeltä Kaks Marjaa ja ajateltiin, että olis siistiä tehä ns. Kolme marjaa biisi, eli meidän kolmen veljeksen yhteisbiisi. Sitä työstettiin ihan vaan yksittäisenä biisinä, mutta se tuntu sopivan tosi hyvin miun Ekat Purkitukset EP:lle, joten se pääty sitten sille.

Ja isoveljille pitää antaa tässä kohtaa propsit. Ne on jeesiny tosi paljo musahommien kaa. Jones esim. teki mulle musavideon Kuningas -biisiin ja Rontti on hommannu paljon keikkoja ympäri Joensuuta. Muutenkin ovat näyttäneet esimerkkiä että tekemällä saa aikaseks. Big up siis sinne suuntaan!

Huh. Räppäävään veljeskolmikkoon en ole ainakaan Suomessa vielä törmännyt. Oletteko ajatelleet perustaa teistä kolmesta kokonaisuuden, kolme marjaa?

Kyllä siitä ideatasolla puhetta on ollut ja olishan se tosi siistiä. Eiköhän me jossain kohtaa ainakin joitan yksittäisiä biisejä saada aikaiseksi.


Nuori Jupe on julkaissut myös alkoholiongelmaa käsittelevän musiikkivideon.


Haluatko avata viimeisimmän tuplasinkkusi biisien sisältöä lukijoille?

Molemmat kappaleet ovat tulevalta Mie lit ego -kokopitkältä, joka on nyt työn alla ja julkaistaan heti jahka saadaan valmiiksi.

Mieliteko kertoo siitä, kun “mieli tekee tepposet, asioita yliajattelee”. Pienikin asia voi tälloin saada omassa päässä valtavat mittasuhteet ja katastrofiajattelu ottaa ihmisestä vallan. Monesti yliajattelija voi huomata yliajattelun olleen täysin turhaa ja kenties lopulta jopa nauraa asialle.

Feattaajat: Ere & Ale (Erkka Karvinen & Aleksi Mielonen)
Biitti: P-Psychowski (Sami Väisänen)
Mix/Master. LKP (Lauri Kaukotie)

Minä on oman persoonan, sekä ihmismielen egon pohdiskelua oman itsensä ulkopuolelta. Se käsittelee muun muassa egon muodostumista osaksi ihmistä, sekä minän toimintaa yhteisössä. Jos sinulla on joskus tunne siitä, ettet oikein tiedä kuka olet, tässä kappale, joka saattaa puhutella sinua.

Feattaaja: Da Hanski (Hannu Salomäki)
Biitti: Da Hanski (Hannu Salomäki)
Mix/Master: LKP (Lauri Kaukotie)

Hyvää jatkoa sinulle, ja onnea sekä menestystä – mitä ikinä se sitten kenenkin kohdalla merkitseekään!

Kiitos kiitos. Samoin sulle kans.


Ota haltuun nuoren kyvyn somet: