Sarjatulta suustaan ampuva Louhi Fatt julkaisi tänään biisin Ruman ja Mäkin kanssa. Kappale “Jon Snow”, kunnioittaa kenties TV historian hienointa sarjaa Game Of Thronesia nimensä mukaisesti.

 

Todella makee styge! Mistä inspiraatio aiheeseen?

– Alunperin kirjotin tän biisin viime syksynä, kun sain tuottaja Pyry Koskelta biittipaketin ja tää pomppas sieltä välittömästi esiin. Siihen aikaan olin studiolla aina kun pystyin, kotona vaimon kans alkoi tulee pientä kinaa, kun yhteistä aikaa ei hirveästi ollu. Mentaliteetti oli et kyl mä haluun olla kotona sun kans, mut mä haluun myös tehä musaa enemmän ku mitään, ja se vaatii uhrauksia.

Ootsä vastaan vai puolella? Ruma kiteytti koko mun kelan tosi hienosti ja toi pöytään Jon Snow-idiksen. Kaikki me ollaan katottu GoTia. Jon Snow teki uhrauksii ja oli päällikkö.

Mäkki toi biisiin viel oman silauksena uhrauksista, sielt toiselt puolelt pöytää vähä ”made it already”-mausteella. Jäätävä kakun kruunaus.

Hauska kun kävit sohvalla istumassa ja puhuttiin Rumasta. Nyt biisi yhessä Mäkistä puhumattakaan, oliko millanen prokkis? Oot kerenny jo pyöriä eri studioillakin sitten viimekerran.

– Joo! Siihen aikaan ku kuvattiin se haastis, olin just saanu Rumalta ekan demon kertsistä. Siitä jonkin ajan päästä pistettiin se pakettiin ja hyväksytin sitä levy-yhtiöllä eli Mäkillä, se ilmeisesti piti kuulemastaan ku pyysi ”oisko voinu hypätä jousille”. Suhteellisen iso kunnianosoitus ja tottakai Mäkin ajatuksille on tilaa. Legendaarista on myös se, et ne pääs myös pitkästä aikaa Ruman kans samalle biisille.

Studioilla on pyöritty! Kaikennäkösiä juttuja on viritteillä niinku aina, mut uusimpina tuttavuuksina oon käyny haistelemassa Jay Kovan ja Daniel Okaksen studiot. Molempien kans on hyvät pöhinät tulilla, yall dont even know.

Soittolistaa ja julkaisua ulkona, mitä buugi muuten äijällä?

– Erittäin hyvä! Tosi siistiä saada kunnia tehä tämmönen soittolista, tuskin sitä ois muuten tajunnu koskaan avata et mitä mä oikeesti kuuntelen. Älyttömän hienoa on myös et saatiin vihdoin uus biisikin pihalle! Toivottavasti jengi tykkää. Erityisen innolla odotan heinäkuulta Ilosaarirockia, Ruma pyys mut mukaan antamaan Jon Snowlle ensikasteen livenä. Siitä parin viikon päästä ois kans Mellakkafestivaali Mäkin kanssa. En malta venaa.

Musavideo myöhemmin tällä viikolla, kerro vähän siitä? Promot ja fläsyt on ollu aika GOT aiheisia? Onko luvassa vuoden musavideo?

– SE ON USKOMATON. Mun hyvä ystävä, aseveli, luottokuvaaja Jonathan Nieminen laitto ittensä 120% likoon ja keräs ympärilleen loistavan jengin, jolla ne loi nimenomaan Vuoden Musiikkivideon. Keskiajalle mentiin tosi isosti pää edellä, mut ei me GoTia larppaa lähetty. Kanaa ei sit saa syödä!

Lemppari GOT hahmo? Miksi? Mihin hahmoon itse samaistut vai oliko musavideolla joku tietty rooli?

– Tyrion Lannister. I drink and know things. Thats what i do.
Tai sit Samwell Tarly. Mun sielunveli. Pyöree, aina jaloissa ja vähä hölmö mut sekin löytää paikkansa. Musavideolla meil ei ollu mitään tiettyi roolei, ollaan ittemme keskiajalla hahaha.

Kerroit kanssa että nyt lusitaan lomia, kokkaillaanko tääkin aika uutta musaa vai mitä meinasit duunailla?

– Studiolle tuskin ehdin. Eka nautitaan uudesta julkasusta ja hoidetaan siihen liittyviä asioita, sen jälkeen oon muutaman päivän offlinessa ja sit isosti kohti heinäkuuta.

Kesäterkut Feat.fi:n lukijoille?

– Älkää hukkuko, juokaa paljon vettä ja kuunnelkaa Jon Snowta.

Nastaa kesää mayn! Videota odotellessa!

– Kiitos samoin Saunis!🤝 Sä tuut nauttii siit videost.

 

Saimme lomaa viettävän maisterin duunaamaan soittolistan josta hän kertoo seuraavanlaisesti:

 

 

“Tää lista on tosi spontaani. Vaik biisei on yli 70, eri artistei ei kuitenkaan oo kovin montaa mikä kertoo mun musiikin kuluttamisesta. Myös genreskaala on iso.
Mä halusin niputtaa soittolistaks mun viimesen vuoden, koska mun elämässä on tapahtunu niin isoja juttuja viimesen vuoden aikana et tää on ikäänku sen soundtrack. Kaikki ei todellakaan oo mitään tuoreinta ja ”freeseintä” saundii, mut ei täs mihinkään ysärillekkään lähetty.
Suurin osa näist biiseist on myös meiän Saint-klikin haippaamia joten se istuu hyvin siihen soundtrack-kelaan. Studiol ollaa inspiroiduttu oikeestaa täst kaikest joten jokanen voi vaa kuvitella millast soppaa siel keitetää.

Tokenin konetulitykityksestä Billie Eilishin balladiin.”

Fatt’s Finest.

Louhi Fatt.

 

 

Tsekkaa alta lista ja uusi biisi Jon Snow! (musiikkivideo lisätään artikkeliin heti ilmestyttyään!)

 

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Jon Snow 26.6. #jonsnow #louhifatt #katutasoäänite 📸 @jonttuje

Henkilön Lowkey Flat (@louhifatt) jakama julkaisu

Tsekkaa myös Louhin haastis parin kuukauden takaa!