”Jos mä pääsen taivaaseen nii otan heti Koben kaa 1v1”

Jyväskyläläinen KPC:n artisti Joosu J palasi geimeihin viime vuonna julkaistun sooloalbuminsa “Joosua” jälkeen. Artisti julkaisi yli vuoden kestäneen julkaisutauon jälkeen uuden kappaleen nimeltä Matador.

Joosu J on tehnyt itseään tutuksi aiemmin muun muassa Korstoraation riveissä sekä yhteistyöstään mm. Gettomasan, Aksimin, ja Rekamin kanssa. Soolopuolelta julkaisuja on tullut 3: Helmethillapenska, 1993″ ja aiemmin mainittu “Joosua”.

Sinkun tuotannosta vastaa mm. Gettomasan hovituottajana tunnettu Ruuben sekä Mr. Harald ja octn. Musiikkivideon kappaleelle ovat kuvanneet Max Steffansson ja Verneri Linna.

Tsekkaa biisi videoineen:

Saimme Joosu J:n kiinni myös lyhyen haastiksen merkeissä, tsekkaa alta mitä artistilla oli kerrotavana!

Wadap Joppe, mite elämä on kohdellu viime aikoina!

Kaikki hyvin. Pysyny terveenä ja tikissä. Riittäny tekemistä. Mikäs täsä joulua venaillessa.

Sun uus sinkku ”Matador” on nyt ulkona, mitkä fiilikset julkkarista skidin tauon jälkeen?

Tosi kiva julkasta musaa pitkästä aikaa. Kyl kuumotti huolella ennen julkasua ku oli nii pitkä tauko mut ei kai siin.

Kerro omin sanoin, mist biisissä on kyse, mikä sen sanoma on?

Hmmm… kai se biisi kertoo vaa jotenki perus elämästä artistina puistolassa. Kandee ottaa riskei. Shidii ja negaa tulee vastaa mut väistä ne.

Träkissä oli mun korvaan positiivisesti yllättävä rakenne, ei ollu perus kertsi-verse-kertsi-verse-kertsi, mikä on nii yleistä nykyää. Digaaks äijä mennä boksin ulkopuolelle ja yllättää kuuntelijoit?

Joo kyl se on joskus kiva tehä jotai erilaista myös rakenteissa. Tässä se kyl enemmänki synty sillei vaan et olin tehny flow “palasia” ja tuottajat teki niihin kaks biittiä.

Äijä teki tällä sinkulla tosiaan paluun julkasuiden pariin viime vuoden ”Joosua”-platan jälkee. Onks hiljaiselon aikana juonittu varjoissa uusia peliliikkeitä? Voiko kansa odottaa lisää julkasuja lähiaikoina (onks pidempää julkasua suunnitteilla)?

Muuvien suhteen täs on eniten keskitytty vaa musiikkiin. Tänä vuonna on tullu kirjotettuu aika paljon biisejä. Ens vuonna sit lisää ulos. En tiiä viel millasta pakettii tai millon mut kyl täs jotain kokonaisuutta väsätään.

Loppuun vapa sana, saa heittää shoutoutit ja terveiset tms haipit!

Propsit Ruuben, Mr. Harald ja octn biitistä. Ja Max Steffansson ja Verneri Linna videosta!
Hyvää joulua, rauhaa ja rakkautta kaikille!

Ota Joosu J haltuun Spotifysta:

 

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Joosu J (@joppejii) jakama julkaisu