Maaliskuussa 2017 artisti julkaisi yhdessä Mauno Gang-yhteyksistään tutun Hurjamaynin kanssa OTOS-nimisen EP:n. Nyt julkaistu uusi sinkku on nimeltään ”En oo sun Faijas”. Kyseessä on erittäin energinen, Karibian viboilla varustettu ja ehkä myös hieman punk-henkinen räppistyge.

Terve! Mitäs äijän syksyyn kuuluu?

Moro moro! Hyvää kuuluu. Syksy on siistii aikaa, paluu lomalta ruokkii ensinnäkin luovuutta ja toiseksi projektit tulee vietyy maaliin asti, kun ei oo sellaisessa loputtoman ajan moodissa, vaan arjen palaset pakottavat pysymään ruodussa.

Pistit ulos aika pirun menevän sinkun. Mistäs idea tällaiseen soundimaailmaan ja tyyliin lähti ja onko tällaista tavaraa tulossa enemmänkin? Onko tämä nimenomaan sinkkulohkaisu isommalta kokonaisuudelta?

Ei oo tullu tehtyä juurikaan agressiivisia biisejä täs viime vuosina. Tai no, eihän K.luu nimellä nyt muutenkaan oo tehty hirveen montaa biisiä. Oli sellasia keloja, ei nyt agressiivisia, mut halus tehdä tollasen röyhkeämmän stygen. Kertsi syntyi niistä keloista luupiks mun päähän ja vedin sen whatsappin äänileikkeeks talteen. Sanoin Nousimaynelle, et tähän täytyy saada biitti ja nimenomaan Jamaica-soundia. Se lähti siitä vielä vähän tollaseen absurdimpaan suuntaan, eihän se nyt ihan puhdasta Jamaicaa ole. Tä on sellasesta Äärest Dope– nimisestä kokonaisuudesta irroitettu ja siihen on tarkotus tulla lisää samanlaista soundia. Aikatauluista en viitsi puhua vielä mitään, siel on niin monta kokonaisuutta vielä vaiheessa.

Onko muita musaproggiksia työn alla?

Yks yhteisstyge on tulossa Yagon ja Isimasan kanssa, se on kans aika lailla tollasta reggae-soundia. Ei ehkä niin raggaa, mut siitä tulee kova. Tossa syssymmällä on tulossa myös todella pudottava biisi Letkuyksikön, eli Nousimaynen ja Hestensin kanssa.

Kuinkas livepuoli, onko keikkoja sovittuna?

On ollu keikkailusta puhetta, mut pitää saada ensin toi studiolla venaava matsku valmiiksi. Mitä on tullut testattua tätä uutta kamaa livenä esim. KBK:n ja Freshcoden bileissä, niin toimii kyllä. Se on ihan erilaista vetää, kun matsku on energistä ja pistää liikkumaan.

Kiitos äijälle haastattelusta ja hyvät syksynjatkot!

Kiitti samoin!