Uusi single “ATOMI feat. Jekke” julkaistiin keskiviikkona 2.9.

Päivät vierivät ja kello tikittää, aika on tärkeintä. Tästä kertoo ATOMI. Melankolisesta sävystä huolimatta kappale lupaa toivoa tulevasta modernilla saundilla, luottamuksesta siihen, että vielä tässä tullaan elämään ja kokemaan juuri sitä mitä itse haluaa.
Lähes jokainen kamppailee joskus “Mikä minusta tulee” -ajatuksen kanssa. Kahden miehen elämään perustuvat pohdinnat tiivistettynä kolmeen minuuttiin saa myös kuuntelijan hetkeksi peilaamaan elämäänsä ja herättää ajattelemaan onko menossa juuri siihen suuntaan mihin aidosti haluaa.
“Mulla oli biisin sanoma jo tavallaan lukittuna. Multa puuttui vain biitti. Päätin ite alkaa omaa alkuperäistä ajatusta tukien kasaamaan biittiä. Biitin demo synty ja kuunnellutin sen Jekelle.
Ollaan tunnettu Jeken kanssa ihan lapsuudest saakka. Hän oikeastaan alunperin sytytti mut tekee räppiä. Ehkä tää oli lopulta se syy miksi halusin Jeken tähän biisiin messiin. Ilman Jekkee en ehkä ikinä ois alkanu räppää.
Atomi kertoo siitä, kuinka loppupeleissä lyhyt ja yllättävä aikamme tääl on. Me synnytään ja lahotaan pois. Kukaan ei tiedä kauan me tääl ollaan. Mulla meni semi kauan se ymmärtää.
Pitkään painettiin sokeena eteenpäin, puhtaasti suorittaen. Mut jossain vaihees tajusin, kuinka se tyyli aiheutti minussa suurta ahdistusta ja stressiä. Halusin tehdä muutoksen.” KähinäPate kommentoi biisiä.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

ATOMI feat. Jekke Nyt Ulkona! Linkki musavideoon bios! #levytuleeviel

Henkilön KähinäPate (@kahinapate) jakama julkaisu

KähinäPate edustaa artistina sanojensa takana seisovaa taituria, joka kikkailee taidokkaasti erilaisten alatyylien välillä. Ajoittain hitsauslasit päässä nähtävä räppäri osaa tehdä monipuolista soundia sulavalla flow’lla ja kantavalla lauluäänellä. Tuleva esikoisalbumi Modus Vivendi vain vahvistaa väitteen, että tästä kaverista on moneksi.
KähinäPate – erikoinen nimi erikoiselle äijälle. Överdogin kanssa hiljattain levytyssopimuksen solminut KähinäPate on tuoreen sukupolven hip hop-edustaja, joka on avannut peliä jo usealla singlejulkaisulla ja näyttävillä musavideoilla, sekä vierailulla Monspille levyttävän Käärijän Fantastista kappaleella.
Biisin musavideo Youtubessa:

Tsekkaa ATOMI Spotifyssa: