Tämän hetken kuumimpaan katumuotiin ja sneakereihin keskittyvä Sneaker Bash valtasi Suvilahden koko Kattilahallin viime lauantaina. Mitä kaikkea sneakerheadeille oli päivän aikana tarjolla ja mitä Feat.fi teki mestoilla?

 

 

Lauantaina 4.5. kolmatta kertaa järjestetty, Helsingin Suvilahden Kattilahallin valloittanut Sneaker Bash oli näin skeneä tuntemattomalle yllätyksiä täynnä oleva tapahtuma! Katumuotiin ja sneakereihin keskittyvään Sneaker Bashiin kiemurteli jo ennen aamukymmentä kiitettävän pituinen jono, kun joukkio lenkkari-intoilijoita odotti pääsyä halliin, joka oli täynnä sneakerkulttuurin edustajia ja tietysti niitä sneakereita. Ovien aukeamisen jälkeen ei mennyt kuin pikku hetki ennen kuin valtavan kokoinen tila oli täynnä jengiä. Feat.fi edusti parvella, jolta oli hyvät näkymät koko mestaan, ja sitä tungeksivaa, innostunutta ja värikkäisiin kenkiin sonnustautunutta porukkaa katsoessa tuntui kuin seuraisi jonkunlaisen äärimmäisen nykyaikaisen kirkon lauantaimessua, niin omistautunut ja parhaimmillaan harras oli tunnelma.

 

Kattilahalli oli vielä rauhallinen vain VIPpien päästyä sisään.

G-Shock

Kovia skaboja väännettiin eri peleissä kokopäivän.

Kovia skaboja väännettiin eri peleissä kokopäivän.

Feat.fi oli tosiaan mukana meiningeissä vastaamassa chillialueesta, jossa pystyi pelaamaan pleikkaa, lojumaan säkkituoleissa, nappaamaan mukaan Featin stidejä sekä tarroja tai G-Shockin vesipulloja, huiveja.. mitä kaikkea (jotka vietiin käsistä ekan parin tunnin sisään) ja, mikä tärkeintä: kilpailemaan siitä, kuka on nopein solmimaan kengännauhat. Sneaker Bashissa keikkaillut Ibe kävi jo ennen koko tapahtuman aukeamista heittämässä kisassa huikean ajan eli minuutin ja muutaman sekunnin päälle, eikä sen päihittäminen tullut helpolla, kun suurimmalla osalla päivän aikana kisaan osallistuneista kesti helposti yli pari minsaa yhden kullanvärisen kengän solmimisessa. Ibe ei kuitenkaan vienyt voittopottia eli G-Shockin kelloa sekä Mitchell & Nessin pelipaita-snapback pakettia kotiin, vaan palkinto lähti kohti Keravaa. Onnea Janne!

Mikä Sneaker Bashissa sitten yllätti tällaisen kävijän, joka ostaa kenkänsä lähinnä käytännöllisyyden mukaan ja kirpparilta? No about kaikki: Kävijämäärä, ikähaarukka joka kattoi kaiken alle 10-vuotiaasta pitkälle keski-ikään, sneakereiden monipuolisuus ja kekseliäisyys sekä hyväntuulinen tunnelma. Ei sillä, että olisin odottanut jotain murjottajien negaamiskokousta, mutta en myöskään osannut arvata, että yleisviba olisi niin freesi. Sneaker Bashin perustajat Scott Gold, Paavo Jokinen ja Besnik Konjuhaj tähtäävät siihen, että tilaisuus olisi ensi vuoteen mennessä Skandinavian merkittävin muotitapahtuma, ja erittäin hyvällä mallilla näyttäisi olevan asiat sen suhteen.

Kuvat: Krista Olsson / @olssonphotos

Tsekkaa videolta mitä kaikkea viime lauantaina oikeastaan tapahtui ja mitkä ovat tämän hetken siisteimmät sneakerit! Featin sivuilta löytyy myös muutaman viikon takaa Sneaker Bashin perustajien haastis, sen löydät tästä.

Tässä myös kootusti kaikki muu sisältö tapahtumasta:

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

add some colors ✍🏼

Henkilön ugeurhea (@ugeurhea) jakama julkaisu