Tuore biisi kantaa nimeä “Kaleva Teki Musta Eläimen”

Räppäri Kalle Kinoksen ja supertuottaja Tiedemiehen yhteisprojektin julkaisutahti pysyy tiheänä. Ensimmäinen single tulevalta Kalevacation EP:ltä julkaistiin elokuussa ja nyt duo tiputti lisää esimakua projektilta.

Kaleva teki musta eläimen on jälleen esimerkki Kalevacationin luomisprosessin toimivuudesta. Sessaritunnelma välittyy kuulijalle ja kaksikon yhteistyön dynamiikan kuulee lopputuotteesta.

Tsekkaa biisi Spotifysta:

 

Kappaleen tausta perustuu Tiedemiehelle tuttuun tapaan tarkkaan valitun samplen ympärille. Samplea kolvataan ja loopataan biisin alusta loppuun asti. Säröisiä bassoiskuja ja samplea tahdittaa rosoinen, mutta jykevästi paukkuva vanhan koulukunnan räppibiitti.

 

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Aioks syödä ton loppuun? 👀🍕

Henkilön Kalle Kinos 🥶 (@kinos931) jakama julkaisu

Kinoksen ulosanti on kylmää ja mikki-preesens käsin kosketeltava. Flow kuulostaa vaivattomalta biitin päällä ja hellittää vasta kertosäkeessä toistettavaan mantraan ”Kaleva teki musta eläimen”. Ulosannin tavoin myös sanoitukset tarjoilevat kylmää kyytiä, kun Kinos kuvailee tyylilleen ominaisesti erinäisiä eläimellisiä skenaarioita.

Kalle Kinos on jo 20-vuotta aktiivisesti musiikkia tehnyt suomirap veteraani. Vyön alta löytyy monein albumien ja ep:iden lisäksi pitkä listä vierailuja lukuisten eri artistien kappaleilla. Tiedemies on Flegmaatikot yhtyeestä tunnettu artisti ja tuottaja. Myös Tiedemieheltä löytyy 2000-luvun alusta alkava lista krediittejä lukuisilla eri julkaisuilla.

 

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Kalle Kinos & Tiedemies – Kaleva teki musta eläimen ▶️ uusi single ulkona huomenna 15.10.

Henkilön Överdog (@overdogrecords) jakama julkaisu