Avajaisia vietetään ensi lauantaina ja sunnuntaina 19.9.–20.9.

HELride Collective, REDI ja Are Oy avaavat yhteisprojektina toteutetun Skate Plazan REDIn K6-parkkihallin E-osioon. REDIn parkki avautuu yleisölle ilmaisten skeittikoulujen muodossa tulevana lauantaina 19.9. Skedekouluihin voit ilmottautua osoitteessa: www.redi.fi

HELriden tiedotteen mukaan vapaata skeittausta hallissa on tarjolla ensimmäistä kertaa sunnuntaina 20.9. klo 12-18. Kulku parkille onnistuu parhaiten F-hissillä Työpajankadulta joka löytyy ulkoilmasta katutason K-Marketia vastapäätä.

Parkin käyttö on yleisölle maksutonta ja se on auki ma-pe 8-20, la-su 12-18. Keskiviikko ja sunnuntai ovat scoottaukselle pyhitettyjä päiviä. HELride vastaa parkin ylläpidosta ja huollosta.

 

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Helsinkiin avautuu uusi skeittihalli! 👉🏼 HELride Collective, @redihelsinki ja @aresuomi avaavat yhteisprojektina toteutetun Skate Plazan REDIn K6-parkkihallin E-osioon. ⏳REDIn parkki avautuu yleisölle ilmaisten skeittikoulujen muodossa tulevana lauantaina 19.9. Skedekouluihin voit ilmottautua: www.redi.fi 🛹 Vapaata skeittausta hallissa on tarjolla ensimmäistä kertaa sunnuntaina 20.9. klo 12-18. 🕺🏼Kulku parkille onnistuu parhaiten F-hissillä Työpajankadulta joka löytyy ulkoilmasta katutason K-Marketia vastapäätä. 💶 Parkin käyttö on maksutonta ja se on auki ma-pe 8-20, la-su 12-18. Ke ja su ovat scoottipäiviä. 🛠 Parkin huollosta ja ylläpidosta vastaamme me eli HELride Collective. ❗️Yhdistyksemme toimintamme on mahdollista jäsenmaksujen turvin. Tulevan kauden jäsenyydet ovat nyt myynnissä, tue toimintaamme! Linkki nettikauppaan profiilissa. 👂🏼Korvatulppien käyttö hallissa on suositeltavaa. 🤞🏼Huomio, että avajaispäivänä 20.9. hallissa saattaa olla ruuhkaa ja voimme joutua rajoittamaan hallissa kerrallaan skeittaavien määrää. 📷 @kekeleppala

Henkilön HELride collective (@helridecollective) jakama julkaisu

HELride kertoo toimintansa olevan mahdollista jäsenmaksujen turvin. Tulevan kauden jäsenyydet ovat nyt myynnissä, joten ei muuta kun lompakko kouraan ja tukemaan suomalaista skeittausta! Linkki nettikauppaan löytyy tästä.