Traagisesti tänä vuonna helikopterionnettomuudessa menehtyneen koripallolegendan mukaan nimettyä päivää juhlitaan tänään.

Los Angelesin kaupunginvaltuusto nimesi vuonna 2016 elokuun 24. päivän “Kobe Bryant Day”:ksi, kunnioittaen hänen uraansa Los Angeles Lakersin riveissä, joita Bryant edusti uransa aikana numeroilla 8 ja 24. Juhlapäivää vietetään vuorokausi jäljessä edesmenneen Koben syntymäpäivää 23. elokuuta, jolloin “Black Mamba” olisi täyttänyt 42 vuotta.

Päivän johdosta Los Angelesin kaupunkiin on maalattu suuri määrä muraaleja, kunnioittaen edesmenneen legendan muistoa ja sosiaalinen media on täyttynyt muistojulkaisuista.

Featin toimitus haluaa myös osoittaa kunnioituksensa Kobelle. R.I.P Bean.

 

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Happy inaugural #KobeBryantDay people of Orange County. Kudos OC. 🐍♾ #824 #CelebrationOfLife #Mural #MambaMondays #MambaForever

Henkilön Huy P (@8chyouwhy) jakama julkaisu

NBA:n playoffit ovat alkaneet ja joukkueet ovat pelanneet nyt otteluohjelmastaan riippuen kolme tai neljä peliä. Viikonlopun aikana on kerennyt tapahtumaan paljon, kun ensimmäiset joukkueet kerkesivät jo tippumaan. Hallitsevat mestarit Toronto Raptors ja idän konferessin nuori ja nälkäinen Boston Celtics laittoivat luudat heilumaan, kun Raptors pudotti raajarikkoisen Brooklyn Netsin suoraan neljässä ottelussa, Bostonin tehdessä saman Philadelphia 76ers:ille.

Mambamentaliteetti oli eilisyönä vahvasti läsnä, kun Luka Doncic ja Dallas Mavericks laittoivat ottelusarjansa ennakkosuosikin Los Angeles Clippersin ahtaalle, tasoittaen sarjan 2-2 -tilanteeseen neljän pelin jälkeen. Doncic pelasi uskomattomalla tasolla, johtaen joukkueensa voittoon ilman aisapariaan Kristaps Porzingisia, joka jäi ottelusta ulos loukkaantumisen takia. Doncic iski taululle ilmiömäiset 43 pistettä, 17 levypalloa ja 13 syöttöä, lyöden viimeisen naulan Clippersin arkkuun painaen pelin voittaneen “Buzzer Beaterin” jatkoajalla.

 

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

@lukadoncic’s Double-Bang #TissotBuzzerBeater, through the lens of our #PhantomCam! #ThisIsYourTime

Henkilön • #WholeNewGame • (@nba) jakama julkaisu

Sama meininki oli nähtävillä sunnuntain viimeisessä pelissä, kun Denver Nuggets ja Utah Jazz veivät pelin ratkaisun jälleen aivan viime sekunneille. Joukkueiden nuoret starat uhkuivat mambamentaliteettia, kun Donovan Mitchell (Utah) ja Jamal Murray (Denver) nokittelivat toisiaan lähes kaksintaistelun tavoin, Mitchellin pussittaessa 51 pistettä, Murrayn vastatessa itse 50 pisteestä pelin aikana. Lopulta Utah taivutti Denverin tappioon, ottaen ottelusarjassa vankan 3-1 johtoaseman.

 

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

The @jmglitxh27 @spidadmitchell duel continues late in the 4th!

Henkilön • #WholeNewGame • (@nba) jakama julkaisu

Pelit jatkuvat tänään:

Milwaukee Bucks – Orlando Magic (2-1)

Houston Rockets – Oklahoma City Thunder (2-1)

Indiana Pacers – Miami Heat (0-3)

Los Angeles Lakers – Portland Trail Blazers (2-1)

Feat jatkaa NBA:n pudotuspelien jatkumista tarkasti, seuraa jatkoanalyysia sivuilta!

 

Tsekkaa sunnuntain pelien highlightit alta:

Dallas Mavericks – Los Angeles Clippers

 

 

Denver Nuggets – Utah Jazz

 

 

Toronto Raptors – Brooklyn Nets

 

 

Boston Celtics – Philadelphia 76ers