“Nostalgiaa” on Loasteezen ja Junon ensimmäinen yhteistyökappale.

Työmyyrä DJ Loasteeze tiputti keskiyöllä uuden sinkun “Nostalgiaa”, jolla vierailee räpeissä mm. SMC:stäkin tuttu Juno. Miehet iskivät viisaat päät yhteen träkillä, jolla muistellaan vanhoja ja räppäillään huolettomasti.

Saimme itse artistin kiinni haastattelun merkeissä, tsekkaa Loasteezen kommentit biisilinkin alta.

“Nostalgiaa” Spotifyssa:

Miten biisi synty, mistä äijä lähti rakentaa kokonaisuutta?

“Mä kävin yks päivä hakemassa kasan levyjä Rolling Recordsista ja menin duunaa biittejä. Perusmeininki. Tän biisin sample tuli vastaan ja iski samantien.”

Miten Juno valikoitui biisille feattaajaks?

“Duunasin biitin ja fiilis oli niin vanhan Junon tyylinen et oli pakko laittaa viestii et jos nyt vihdoin saatas tehtyy se biisi mistä ollaan puhuttu. Ei olla aiemmin päästy tekemään yhteistyötä mutta tulevaisuudessa ois tarkotus tehä lisää.

Ollaan pitkään puhuttu et tehtäis mutta ei oo vaan tullu sellasta biisiä. Tän piti tulla jo kesäks mut eihän biisit ikinä tuu sillon ku pitäis, hah.”

Onks tää esimakua mahdollisesti tulevalta isommalta julkaisulta?

“Biisi on mun tulevan “& Friends” -levyn viimenen sinkku. Aikasemmat sinkut oli Ei Hätää, Insomnia ja Unelmista Totta.”

 

Erittäin kova! Onko levyltä millasta meininkiä odotettavissa?

“Levyllä tulee olee perus ysärimeininki ehkä ihan vähän päivitettynä. Levyn nimi on “& Friends” sen takia että pääasiassa kaikki tällä levyllä on jollain tasolla mun frendejä.”

Millon tän kokonaisuuden voi sit odottaa tippuvan?

“Levyn ois tarkotus tippuu jossain tossa vuodenvaihteen aikoihin. Tarkempaa aikaa en osaa sanoa, kahta biisiä venaillaan vielä. Sen jälkeen lähtee heti seuraava levy työstöön. Tai no… Sekin on alkanu jo.”

Noteerasin myös IG:stä, et pidätte sinkkujulkkarit 18.11 On The Rocksissa, millanen ilta on tiedossa?

“Sinkkujulkkareissa vedetään paljon Junon alkuaikojen kamaa. Eli paljon klassikoita ja vähemmän uudempaa musaa. Sitä mitä mä oon fiilistelly ylä-aste aikoina.”

Kiitos äijälle vastauksista! Loppuun vielä vapaa sana lukijoille:

“Kiitos Visalle ja Tommille jotka sai biisin kuulostamaan biisiltä. Kiitos myös Käsipuolelle äänityksistä ja Ankille kuvasta.

Olkaa kuulolla, levy tippuu pian. Ette tuu pettymään. Support your local Työmyyrä!

Ja nähään On The Rocksissa!!!”