Kokoelma mielenkiintoisia nostoja viikolta sneakereiden ja streetwearin puolelta.

Sneakerit

Nike/Jordan otti tällä viikolla sneakerkentän haltuun monilla kovilla dropeillaan. Jordanin leiristä julkistettii Jordan 5:en Off-White -kollabo “Sail” -värimallissa. Kollaboita dropattiin myös Niken leiristä, kun tällä viikolla julkistettiin yhteistyöt Sacain, Supremen ja UNDEFEATEDin kanssa.

Jordan 5 x Off White “Sail”, Nike

Sacai tarttuu Niken Vaporwaffleen ja marraskuun alussa kengästä julkaistaan 4 uutta värimallia Sacain tekemänä. Supreme väritti Air Max Plusin kolmeen uuteen tyyliin ja UNDEFEATED värkkäsi Kobe 5 -kengästä “Hall Of Fame” -kollabon.

Nike x Sacai Vaporwaffle, Nike

Nike x Supreme Air Max Plus, Nike

Nike x UNDEFEATED Kobe 5 Protro “Hall Of Fame”, Nike

Perinteistäkin kenkää nähtiin, kun Air Max 90 palaa alkuperäisessä värimallissaan marraskuun alussa.

Nike Air Max 90 “Infrared”, Nike

 

Streetwear

Mielenkiintoisia kollaboja nähtiin myös vaatemuodin puolella, kun McDonald’s jatkaa yhteistyöskentelyään artistien kanssa ja ACRONYM yhdisti voimansa Tilakin kanssa.

Mäkkärin tuoreimpana mainoskasvona toimii J Balvin ja nyt kollabon oheistuotepuoli julkistettiin. Kokoelmaan kuuluu vaatetuksen lisäksi myös lakanoita, kelloja, lompakkoja ja muuta.

McDonald’s

McDonald’s

ACRONYM ja Tilak ovat työskennelleet yhdessä jo vuodesta 2000 KIT-1 -takin tiimoilta ja nyt brändit tekivät juhlavuoden kunniaksi uuden version lippulaivatakistaan Evolutionista. GORE-TEX PRO -teknologialla varustettu rotsi tippuu marraskuun aikana.

Tilak

Takkeja tippuu myös The North Facelta, kun brändi jatkaa retroilulinjaansa Larkspur -takin muodossa. Rotsi julkaistaan kolmessa eri värimallissa ja ne on valmistettu ympäristöä ajatellen vastuullisesti kierrätysmateriaaleista.

The North Face

Random

Klassikkolautapelien- ja sarjojen ystävät saivat myös herkkua, kun Monopolysta julkaistiin Dragon Ball Super -versio. Peliä ohjataan sarjasta tutuilla symbolinappuloilla ja kauppaa käydään mm. sarjan legendaarisilla sankareilla. Ei muuta kun kehittämään perheriitoja!

Usaopoly