Nuori lupaus O-Mega tiputti uuden träkin, jolla vierailemassa kuullaan Riskiä sekä legendaarista Silkinpehmeetä. Kyseisellä Maailma Palaa -nimisellä raidalla syljetään ilkikurisia iskulinjoja tulenkatkuisissa tunnelmissa ja paska potkii huolella! Koodasin O-Megalle kysyäkseni aiheesta lisää.

O-Mega, wadap äijä! Kerro hiukan uudesta biisistä!

Maailma Palaa on biisi, jossa minä, Riski sekä Silkinpehmee lähdettiin omilla staileilla pudottelemaan iskulinjoja. Riski kuvailee tätä monipuoliseksi iskulinja-biisiksi, koska siinä on kolme erilaista tyyliä ja se varmasti maistuu monelle.

Itsekin komppaan tätä mielipidettä. Yritin tehdä ja laulaa kertosäkeen sellaiseksi, että se ei oo tuhat kertaa aikaisemmin kuultu, mutta ei myöskään vaikeasti lähestyttävissä.

Biisillä on myös tyylikäs lista vierailevia ämseitä, mistä yhteistyökuviot lähti?

-Bongasin Riskin Rap SM:eistä, sillä kaveri nakutti varsin pudottavia laineja. Odotin häneltä biisejä ja ne kuultuani olin vakuuttunut myös hänen kirjoitustaidoistaan.

Silkinpehmee tuli mieleen, kun multa kysyttiin Top 10-suomiräppäreitä ja SP oli mulla siinä joukossa. Molemmat herroista tykkäsi biitistä sekä mun verseestä, niin he lähtivät ilomielin mukaan.

Tulisten räppien lisäksi jäbä vastaa myös kappaleen tuotannosta. Mistä inspis biittiin?

Maailma Palaa on mun itse tuottama biisi biitistä masterointiin asti ja halusin soundillisesti tuoda siihen perinteikkään 90bpm-iskulinjabiitin nykyaikaan omalla twistillä.

Siinä on myös vaikutteita Dr. Dre:n tyylistä, sillä kuuntelin tekoprosessin aikana Compton -levyä.

Millaista vastaanottoa kappale on saanut osakseen?

-Tää biisi on mun eka radiosoittoon päässyt biisi (YleX, Lyömättömät) ja jengi on ottanut hyvin tän vastaan. Tästä on hyvä mun jatkaa ja tuleva musiikillinen suunta on tämänmukaista.