Viikon Valitut #48: Tällä viikolla huomion saivat Gettomasa, Paperi T, Lauri Haav, Matinpoika ja Dollari

Viikon Valitut -juttusarjan tarkoituksena on kerätä joka viikon torstaiksi viimeaikoina julkaistuja teoksia yhteen artikkeliin useammalta eri tekijältä:

Gettomasa, Paperi T, Lauri Haav – Jeesei

Industry Awardseissa vuoden levy-yhtiöksi valittu PME julkaisi mixtapen nimeltään VOLUME.  Julkaisulta löytyy videosinkku Jeesei, jossa lyyriset voimansa yhdistävät Gettomasa, Paperi T ja Lauri Haav. Kombo toimii mainiosti! Gettomasan ja Paperi T:n verset ovat taattua laatua ja Lauri Haav laulaa kertosäettä MD$:n tyylikkään biitin bängätessä taustalla.

Matinpoika – Luulit Et Mä Lopetin

Pitkään suomirap-kentällä vaikuttanut, hetken hiljaiseloa viettänyt Matinpoika tekee ‘comebackin’ uuden sinkun Luulit Et Mä Lopetin myötä. Biisissä Matinpoika valtaa uusia alueita tyylillisesti, aiemmin häneltä on kuultu enemmän old-school tyylistä tuotantoa. Tässä stygessä meininki on taas astetta new-schoolimpi. Synkeästä biitistä vastaa Antisankari.

FB: Matinpoika
IG: paulimatinpoika

 

Dollari – Tipaton Tammikuu

Dollari päättää viettää tipatonta tammikuuta, vaikka sillä olisikin suuret mahdollisuudet mennä plörinäksi. Kappaleessa päätetään sitkeästi selvitä elämän ongelmista, vaikka se pääkään ei olisi aina selvä – sitä selvennetään ajoittain tietoisesti. Nuorella artistilla on sana hallussa, flow ja riimit ovat hyvänkuuloista tykittelyä. Potentiaalisen lahjakasta meininkiä, Dollarista tullaan varmasti kuulemaan jatkossakin!

FB: Dollari Flow
IG: dollariking

MIKÄLI OLET KIINNOSTUNUT TARJOAMAAN JULKAISUASI  JUTTUSARJAAN, LAITATHAN ITSESTÄSI JA JULKAISUSTASI ESITTELYN OSOITTEESEEN: [email protected]