Kurssin artistimentoreina toimivat F, Gracias ja Etta.

Legendaarinen levy-yhtiö Monsp ja HMC Publishing – musiikkikustantamo järjestävät kolmipäiväisen intensiivistudiosession hip hopista kiinnostuneille naisille ja trans- sekä muunsukupuolisille henkilöille. Kurssi järjestetään 13.-15.10.2020 Helsingissä.

Bootcampille mukaan valitut pääsevät näyttämään kykynsä ja kokeilemaan taitojaan musiikin tekemisessä ammattilaisten koutsaamana. Kukin kurssille osallistuva pääsee omaan studiosessioon ammattituottajan kanssa sekä artistimentorien sparrattavaksi. Studiolla työskennellään ammattimuusikoiden ja musiikintekijöiden kanssa, jotka tukevat osallistujia muun muassa tuottamisessa ja sanoittamisessa sekä antavat vinkkejä artistiutta kohti. Bootcamp-studiosession tavoite on auttaa yksin projektiensa kanssa kamppailevia tekijöitä eteenpäin sekä vahvistaa itseluottamusta oman musiikin tekemiseen.

 

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

HAE MUKAAN! Monsp järjestää yhteistyössä HMC Publishingin kanssa kolmepäiväiset intensiivistudiosessiot rapista kiinnostuneille naisille ja trans- sekä muunsukupuolisille. Leiri järjestetään 13.-15.10.2020 ja on täysin maksuton. Oletko yksin projektisi kanssa? Onko sinun vaikea löytää hyvää tuottajaa? Haparoitko seuraavien askeleiden kanssa kohti artistiutta? Ei hätää, Monsp ja HMC tulevat avuksi. Rapiin keskittyvällä bootcampilla halutaan tarjota mukaan valituille mahdollisuus päästä näyttämään kykynsä ja kokeilemaan taitojaan musan tekemisessä studiolla ammattilaisten kanssa, jotka osaavat sparrata ja antaa tuotannollista, sanoituksellista sekä muuta apua oman artistiuden kanssa eteenpäin pääsemiseksi. Kurssilla koutsataan, annetaan työkaluja ja tehdään yhdessä. Vahvistetaan itseluottamusta ja tarjotaan sparrausta. Bootcampillä tekijät pääsevät kukin omaan studiosessioon ammattituottajan kanssa. Musiikin tekemisen lisäksi kurssille osallistuvat pääsevät keskustelemaan ja kyselemään artistiurasta ja musamaailmassa mukana olosta artistimentoreilta, joina toimivat @f_virallinen @graciasgracias ja @el.etta Osallistujat valitaan mukaan avoimella haulla. Hae mukaan lähettämällä vapaamuotoinen kuvaus itsestäsi, musiikistasi ja artistihaaveistasi sekä hyväksi katsomasi määrä demoja osoitteeseen ida(at)monsp.com 17.9. mennessä. Lisätietoja saa myös kyseisestä meilistä. Koronaturvajärjestelyt huomioidaan kurssilla. Linkki biossa! #hmcpublishing #monsp

Henkilön Monsp Records (@monsprecords) jakama julkaisu

Kurssin osallistujat valitaan avoimessa haussa, joka on auki 3.-17.9.2020. Mukaan haetaan tekijöitä, jotka tarvitsevat apua projektiensa viimeistelyyn sekä työkaluja oman osaamisen syventämiseksi. Kurssi on maksuton.

Koronaturvajärjestelyt on huomioitu studioilla.

Kurssille haluavat voivat hakea mukaan lähettämällä vapaamuotoisen kuvauksen itsestään, musiikistaan ja artistihaaveistaan sekä hyväksi katsomansa määrän demoja osoitteeseen [email protected]

Monsp somessa:
Instagram
Facebook