Ensimmäinen kappale Nas’in tulevalta albumilta King’s Disease on nimeltään Ultra Black. Artisti teki biisin yhdessä Hit-Boyn kanssa.

Aiemmin tällä viikolla, Hit-Boy nimettiin vastaavaksi tuottajaksi Nas’in uudelle projektille King’s Disease, joka ilmoitettiin julkaistavaksi elokuun 21. päivä. Ensimmäinen merkki parin mahdollisesta yhteistyöstä nähtiin huhtikuussa kun Nas kertoi DJ Ralph McDanielsille että hänellä on “muutamia projekteja työnalla. yhdellä niistä työskentelin Hit-Boyn kanssa ja edelleen teemme töitä yhdessä.”

“Ultra Black,” kappaleessa Nas ottaa kantaan Doja Cat’ia päin räppääämällä, koska hän käytti rasistisia ilmauksia online chat-huoneissa: “We going Ultra Black/ Unapologetically Black/The opposite of Doja Cat.”

Artisti kertoi Complexin haastattelussa: “Hit-Boy, that’s been fun working with him. He played a snippet in the battles the other day…of something. We got some things,”

Kuuntele “Ultra Black” alta!


Hit-Boy on pitänyt itsensä kiireisenä. Artisti mm. voitti parhaan rap-esityksen Racks in the middle -kappaleella, julkaisi uuden projektin Dom Kennedyn kanssa, tai paremmin tunnettuna Courtesy of Half-A-Mil ja projektin yksi feattaus on Nas sinkulla “City on Lock”.

Tsekkaa alta Hit-Boyn matsi jossa artisti oli vastakkain Boi-1da kanssa. Battlessa Hit-Boy soitti julkaisematonta musiikkia Nas’ilta ja Benny The Butcherilta ja myös kappaleen jossa on Big Sean ja Nipsey Hussle