Dame D.O.L.L.A on liekeissä sekä kentällä, että mikkikopissa.

Portland Trail Blazersin takamiehenä tunnettu Damian Lillard on väläytellyt uransa aikana pelisuoritustensa lisäksi myös taitojaan MC:nä. Dame D.O.L.L.A nimellä musiikkikentällä toimiva Lillard on julkaissut All-star tason NBA-uransa aikana jo 3 täyspitkää albumia (The Letter O, Confirmed ja Big D.O.L.L.A) ja on monilta osin tunnustettu liigan kovimmaksi räppäriksi.

Nyt Dame julkaisi yllätyksenä 3 biisiä sisältävän EP:n “Live From The Bubble” Soundcloudiin. EP on nimensä mukaisesti julkaistu keskellä NBA:n Orlandon koriskuplassa uudelleenkäynnistettyä kautta. ESPN uutisoi aiemmin Lillardin tuoneen mukanaan Orlandoon äänitysvermeet ja hän oli muovannut sviitistään osan studiokseen.

 

 

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

🎧 Bubble vibes. #LiveFromTheBubble. Link in my bio to tap in! #DameDOLLA #FrontPageMusic

Henkilön Damian Lillard (@damianlillard) jakama julkaisu

 

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Live from the Bub… #JustTurned30

Henkilön Damian Lillard (@damianlillard) jakama julkaisu

Musiikin teko ei selkeästi vaikuttanut negatiivisesti Lillardin suorituksiin pelikentillä, vaan hänet äänestettiin Orlandon kuplan sijoituspelien MVP:ksi (Huom. Toimituksen ennakointi), pussittaen peliä kohden 37,6 pistettä. Dame veikin joukkueensa pudotuspeleihin ja hän pelasikin mahdollisesti uransa parasta korista kuplan viimeiset ja ratkaisevat pelit.

EP sisältää kolme biisiä: “I’m Him”, “They Know” ja “No Punches” ja se on kuultavissa Soundcloudista.

Tsekkaa “Live From The Bubble”-EP alta:

 

Katso myös Lillardin taitoja MC:nä Sway In The Morning-ohjelmassa heitetyn freestylen muodossa: