Pommeja tippuu perjantaisin suomenkin ulkopuolella.

Viikonloput ja varsinkin perjantai ovat muodostuneet pikkuhiljaa oletusarvoiseksi julkaisupäiväksi. Tämä vaikeuttaa välillä mielenkiintoisten projektien löytämistä ja julkaisutulvaan voi hukkua timanttejakin. Ei hätää, me listaamme sinua varten toimituksen tärpit tälle viikonlopulle sekä kotimailta (Instagram huom), että ulkomailta.

ALBUMIT

 

Ty Dolla $ign – Featuring Ty Dolla $ign

RnB-laulaja Ty Dolla $ign tiputti tänään odotetun täyspitkänsä. Levy sisältää 25 träkkiä ja se kulki aiemmin projektinimellä “Dream House”.

Feattilista on yksi vuoden kovimpia, kun levyllä vierailevat mm. Kanye West, Anderson .Paak, Quavo, Lil Durk, Roddy Rich, Mustard, Future, Young Thug ja monia muita.

 

 

Joyner Lucas – Evolution EP

Mielenkiintoisella 13 träkin (albumimitta?) EP:llä on jatkumoa aiemmin tänä vuonna julkaistulle “ADHD” -levylle. Feateista löytyy mm. Rick Ross ja Ashanti.

Joyner lupasi faneille toimittavansa klassikkomateriaalia, kun projektin julkaisu siirtyi kuukaudella eteenpäin. Käy ottamassa selvää pidettiinkö lupauksista kiinni.

 

 

DeJ Loaf – Sell Sole II

Detroitilaisräppäri DeJ Loaf siunasi fanejaan debyyttialbumillaan tänään. 29 -vuotias artisti on tehnyt uraa jo hyvän 10 vuotta, muttei ole mixtapeja lukuunottamatta julkaissut pidempiä projekteja. Nyt asiaan saatiin positiivinen muutos.

16 träkin levyltä löytyy kovia featteja, mm. Big Sean, Rick Ross, Lil Uzi Vert sekä 6lack.

 

 

Albumien Deluxe -versioinnit ovat nostaneet päätään viime aikoina ja nyt myös Dave East raidaa aallonharjalla. “Karma 3” sai deluxe-käsittelyssä jopa 8 lisäbiisiä, joka nostaa kokonaismäärän 23 träkkiin.

Räppitaidoillaan Nasin vakuuttanut ja tätä kautta uransa nousukiitoon kääntäneen New Yorkilaisen platalta löytyy featteja moneen lähtöön. Uusille raidoille on saatu messiin mm. Chris Brown, G-Herbo ja Jeezy.

 

 

Bonus keissi: Trippie Redd- Spooky Sounds

Tämän viikon suurimpana yllättäjänä toimii Trippie Redd, joka julkaisi 6 noin minuutin mittaista ääniraitaa kantavan kokonaisuuden “Spooky Sounds”.

Levyn tarjonta onkin nimensä mukainen, sillä se koostuu lyhyistä ääniefektipätkistä, esimerkiksi minuutin mittaisesta “Laugh” -raidasta. Taidetta vai roskaa? Mene ja tiedä.

 

SINKKU/VIDEONOSTOT

“What’s Poppin'” -stygestään tunnettu Jack Harlow muodosti tuoreelle videolleen  dynaamisen duon sinkun nimessäkin esiintyvän Miami Heat -pelaaja Tyler Herron kanssa.

 

Bryson Tiller nosti uudelta “Anniversary” -plataltaan sinkkunostona “Always Forever” -biisin, joka sai myös videokäsittelyn. Pätkällä esiintyy myös toinen RnB -tähti, kun Kehlani tekee rooliin videolla.

 

The Weeknd jatkaa “After Hours” -levynsä vahvan visuaalisen ilmeen ylläpitämistä. Tuoreimpana visuaalisen käsittelyn sai “Too Late” -biisi, jonka musavideo julkaistiin tänään.

 

UG:mman räpin tarjontaa edustaa DJ Muggs & Al Divino “Mr. Dynamite” -stygellä. Sinkku on ensimmäinen lohkaisu parivaljakon tulevalta “Kilogram” -projektilta, jonka lupaillaan pitävän sisällää tajunnanräjäyttäviä baareja sekä biittejä.

 

UG:n täytenä vastakohtana pop -supertähti Ariana Grande tiputti tulevalta täyspitkältään ensimmäisen sinkun “Positions”. Artistin kuudennelta albumilta lohkaistu träkki sai myös videon tuekseen.