Maaliskuussa 2018 ensimmäisen sooloalbuminsa “De Puta Madre” (Hög Records) julkaissut Olli Antonio on täällä taas. Seuraavan, ensi vuonna julkaistavan pitkäsoiton ensimmäinen single “Omis Maailmoissani” näki päivänvalon 2.10

Terve! Mitäs äijä? Sulta tippui viikko takaperin uusi single…

Morjes! Ei täs mitään, pelkkää hyvää. Lost in musicista selvitty.

Ennen sun soolomateriaalia vaikutit Rähinä Recordsin rosterissa olleessa Negatiiviset Nuoret-bändissä. Onko bändi kuopattu?

Itse asias ei oo kuopattu. Edelleen tehdään musiikkia ja on meillä uusia biisejäkin.

Okei. Minkälainen lafka Rähinä muuten oli punkkibändin näkökulmasta?

Ihan jees, ei valittamista. Hyvä fiilis jäi.

Sun soolodebyytti ilmestyi tosiaan viime maaliskuussa, minkälainen jälkifiilis? Tuliko keikkailtua paljon levyn tiimoilta?

Joo ihan yllättävän tyytyväinen fiilis. Mä oon varmaan sopivan itsekriittinen. Jos olisin kriittisempi, en varmaan julkaisis mitään. Tuli keikkailtua jonkun verran joo. Alunperin ajateltiin, että nyt ei tehdä keikkaa, vaan keskitytään uuden musiikin tekemiseen. Mut…

Kerro vähän tosta uudesta singlestä.

Me oltiin mun tuottajan Räxän luona tekemäs biittiä ihan toiseen biisiin. Räxä soitti mulle koskettimilla sen melodian ja mä olin heti, et tästä tulee kova! Yleensä studioaika venyy tosi myöhäseen, mut sillä kertaa lähdin samantien himaan kirjoittamaan. “Omis Maailmoissani”-biisissä on varmaan avoimin teksti, jonka oon koskaan kirjoittanut. Avoimin siinä mielessä, että siinä on kuulijalle tulkinnanvaraa.

Miten teet yleensä biisit, kirjoitatko valmiiseen biittiin, vai jopa ilman?

De Puta Madren biisit tuli alunperin kirjoitettua ihan random biitteihin, napattiin niistä vaan tempo ja tehtiin tilalle uudet. “Valot”-biisi on muuten kirjoitettu pelkkään kitaraan, jonka Johannes Burg lähetti mulle facebookissa ääniviestinä, hah.

Omis Maailmoissani on nyt sitten ensimmäinen single 2019 julkaistavalta pitkäsoitolta. Tullaanko sillä kuulemaan monia eri tuottajia?

Me ollaan tehty Räxän kanssa paljon biisejä ja samoin myöskin “Rullaan Spoteil”-stygen tuottaneen X-Miehen kanssa. Se on nyt vielä auki, että yhdistetäänkö niistä yks levy, vai julkaistaanko samantien kaks levyä…

Aight! Kiitoksia haastattelusta ja Keep on keepin’ on!

Kiitos itelles!