Elokuussa länsirannikon dreamteam-henkisellä Mä Oon Niin Pohjanmaa -posseträkillä vakuuttanut Penny Harlin on takaisin uuden sinkun kera. Biisi kantaa nimeä Vroom Vroom ja tällä kertaa vierailijana häärii the one and only Sami Saari.

Vaasasta kotoisin oleva Penny Harlin on ollut geimeissä mukana jo suomiräpin uuden aallon alkukahinoista asti. Tuolloin muun muassa Sanavalmiusjoukot -kokoonpanossa vaikuttanut monilahjakkuus on viime aikoina keskittynyt kuitenkin ensisijaisesti sooloiluun ja jälki on ollut smuuttia.

Oivana esimerkkinä tästä toimii myös uusi kappale Vroom Vroom, joka on tyyliltään rehellistä hyvän mielen biletysräppiä, toisin sanoen “tanssittava ja hyvää fiilistä tuottava, kevyt, mutta painava“, kuten Penny itse asian ilmaisee.

Biisin idis oli ehtinyt kypsyä artistin takaraivossa jo tovin, ennen kuin kappale löysi lopulta puuttuvan palasensa ja näki viimein päivänvalon myös julkaisun muodossa nyt perjantaina.

Biisi sai alkunsa mun ja kitaristifrendini Carlos Morassin jammailuillassa viime syksynä. Se on muhinut siitä asti pöytälaatikossa, kunnes tän kesän lopulla otin sen uudestaan työn alle ja jotenkin tosta soundimaailmasta mulle tuli Sami Saari mieleen, Penny kertoo.

Sami Saari onkin kappaleella mies paikallaan ja kombossa ei ole moittimista. Artistien välinen työskentelykin sujui kuuleman mukaan mutkitta.

-Samin kanssa ollaan tehty aiemminkin yhteistyötä, niin mä laitoin sille demon menemään ja kuunneltuaan sen, hän halus olla mukana, Penny sanoo.

Träkin tuotanto on todella mintissä ja kappale on varsin klubiystävällinen, joten sen uskoisikin löytyvän alkavan talven tanssikarkeloihin valmistautuvien, asiansaosaavien tiskijukkien bilelistoilta. En tiedä onko vain sattumaa, että kappaleen nimi on juurikin Vroom Vroom, nimittäin se sopii oikein hyvin kuvastamaan myös Pennyn meneillään olevaa vaihdetta, jolla on selvästi tarkoitus mennä vielä pitkälle.

Ota biisi sekä artistin somet haltuun alta!