T.I ja Benny The Butcher johtavat pakkaa tällä viikolla.

Atlantan trap-pioneeri T.I julkaisi 11. studioalbuminsa The L.I.B.R.A (The Legend Is Back Running Atlanta). Albumi sisältää 20 träkkiä ja erittäin laajan ja kovan feattilistan.

Levyllä vierailee mm. John Legend, Lil Baby, Rick Ross, Snoop Dogg, 21 Savage, Jadakiss, Young Thug, oman täyspitkänsä myös julkaissut Benny The Butcher ja monia muita.

Levyn promootiota varten Tip järjesti arvonnan, jossa 12,000$ dollarin arvoisesta Stimulus-shekistä jaettiin 10 päivän ajan yhdelle fanille 1,200$ siivu. Myös Young Thugin vierailulla kuorrutetulle “The Ring” -kappaleelle julkaistiin T.I:n ohjaamat visuaalit.

Tsekkaa “T.I – The L.I.B.R.A” Spotifysta:

 

T.I:n levyllä mukana ollut Benny The Butcher julkaisi myös tuoreen pitkäsoittonsa “Burden Of Proof”. Griseldasta tutun räppärin albumin on tuottanut kokonaisuudessaan myös Nasin uusimman levyn tuottanut Hit-Boy.

Feattilista on tälläkin lätyllä kivenkova, sillä perinteisten Conway The Machinen ja Westside Gunnin feattien lisäksi levyllä vierailevat mm. Lil Wayne, Big Sean, Rick Ross, Freddie Gibbs ja Dom Kennedy.

Tsekkaa “Benny The Butcher – Burden Of Proof” Spotifysta:

 

Muita kovia albuminostoja tältä viikolta olivat Black Thoughtin “Stream Of Thought, Vol 3: Cane And Abel” ja Xzibitin, B-Realin ja Demrickin “Serial Killers Presents: Summer of Sam”.

Tsekkaa molemmat levyt Spotifysta:

 

 

Sinkkupuolella tehtiin myös kovia droppeja. Ty Dolla Sign tiputti uuden träkin “By Yourself”, jossa feateista löytyvät Jhené Aiko ja Mustard. TM88, Rich the Kid, Southside, Ty Dolla $ign ja 2 Chainz yhdistivät voimansa “Breakin’ U Off” -stygellä sekä Justin Bieber ja Benny Blanco julkaisivat “Lonely” -stygen.

Tsekkaa kaikki träkit Spotifysta:

Ty Dolla Sign – By Yourself ft. Jhené Aiko & Mustard

Tm88, Rich The Kid, Southside, Ty Dolla Sign & 2Chainz – Breakin’ U Off

Justin Bieber & benny blanco – Lonely