Helsingistä ponnistava Pink Taco Krew julkaisi toisen singlensä, joka kantaa nimeä Mä En Oo Sori. Onnistuneesti toteutettu, musavideolla höystetty sinkku on samalla yhtyeen avaus heidän pian ilmestyvälle debyyttialbumilleen.

Pink Taco Krew tarjoilee räppikentälle täysin uniikkia meininkiä ja yhtye huokuu positiivista asennetta sekä karismaa hip hopin hengessä. Bändin omien sanojen mukaan heidän musiikkinsa on yhdistelmä räppiä, R&B:tä, kokeellista elektronista klubimusiikkia ja koukuttavia pop-vivahteita, queer-näkökulmaa pursuten.

Yhtyeen muodostavat kolme helsinkiläistä esitystaiteilijaa, sen voksuista vastaavat Elena Rekola sekä Jenni Korpela ja tuottajana toimii Pink-187. Kappaleen tiedotteessa kerrotaan yhtyeen tulokulmassa korostuvan muun muassa muunsukupuolisuus, toiseuden kokemus, queerfeminismi, itseironia sekä yleinen maailmantuska.

Itse träkki bängää mainiosti ja sen biitti aiheuttaa ainakin meikäläisessä sellaisia tuntemuksia, että tähän olisi mukava sylkäistä itsekin, mikä on tietysti aina hyvä merkki! Räppitietäjät laittanevat myös merkille, että kappaleen kertsissä viitataan tyylikkäästi Fintelligensin Sori -biisiin, tosin syvin sanoma näissä kahdessa kappaleessa on silti “hieman” erilainen. Pink Taco Krew:n omia sanoja mukaillen:

“Kappale on vastalääke binäärisen ahtaan ja tympeän cis-maailman standardeille, samaan aikaan rehellisen röyhkeä ja hauska rap-biisi, joka nauraa maailmalle ja itselleen”.

Edellämainitussa onkin onnistuttu mainiosti, eikä vakavasta aiheestaan huolimatta träkistä välity sellainen “veren maku suussa” -fiilis, vaan sitä on helppo lähestyä. Lyriikoiden terävä sarkasmi on kuitenkin oikeutettu keskisormennäyttö ahdasmielisten sekä muiden nilkkien suuntaan.

Voisin kuvitella biisin antavan myös kauan kaivatun äänen monille ihmisille viimein suomiräpinkin muodossa, joka on erittäin tervetullut seikka. Lisää odotellessa!