Nuori tulokas haluaa jotain aitoo

Turusta lähtöisin oleva, nykyään helsinkiläistynyt Redi Niska on 21-vuotias artisti, jolla on suuret suunnitelmat. Perjantaina 7.8 tippuu Redin uusin träkki ”PARAST”, joka on artistin sanojen mukaan enemmän suoraviivainen räpäytys, kuin melodinen biisi. Redin viimeisin julkaisu ”Jotain Aitoo” vakuutti kuulijat tarttuvilla huukeillaan ja melodioillaan, yhdistettynä menevään biittiin. Artisti on aiemmin julkaissut musaa nimellä RIDI, mutta vaihtoi nimensä, koska vanha nimi ei tuntunut luontevalta.

Redi tuottaa biisinsä pääosin itse mutta tekee myös paljon yhteistyötä muiden artistien kanssa, kuten Goldmayne, jonka tulevilla julkaisuilla hän onkin fiittaamassa useampaankin otteeseen. Hän on tehnyt myös yhteistyötä Yacinen kanssa, jonka ”Bledi”- EP:llä Redi löytyy myös Featista. Nuorelta tekijältä on tippumassa uutta musaa tämän vuoden puolella vielä paljon, ainakin 4 omaa sinkkua ja muutama fiitti.

Artisti ei kuitenkaan pitäydy pelkästään musiikin puolella, vaan hän on ”PARAST”- klikkinsä kanssa julkaisemassa PARAST COLLECTIVE-brändiä, jonka ensimmäinen vaatedroppi tippuu Elokuun loppupuolella. PARAST- painaa tuotteensa itse ja odotettavissa onkin T-paitaa, lätsää ja mahdollisesti myös huppareita. Klikillä on ajatuksena myös järjestää klubeja kotikaupungissaan vuoden lopussa.