Tuore label esittäytyy vahvan rosterin kera.

Pihlderberg tiedottaa seuraavasti:

Kuten eilisiltana sosiaalisesta mediasta on saattanut huomata, uusi suomiräppiin keskittyvä levy-yhtiö on perustettu. Pihlderberg Oy aloittaa julkaisutoiminnan heti vuoden 2021 alussa ja yhtiön avauskokoonpanossa on 6 artistia.

Täysin puskista tulleiden somepäivitysten tiimoilta julkaistiin Aren, Hazardin ja Eeeteen liittyminen Rekamin perustamaan levy-yhtiöön, jossa hän itse operoi myös artistina sekä tuottajana. Kokonaisuudessaan tähän mennessä julkaistu kokoonpano on: Are, Hazard, Eetee, Rekami ja Will-Jam. Lisäkiinnityksistä tihkuu tietoa myöhemmin.

Pihlderbergin lyhyt historia Rekamin omin sanoin:

“Ajatus levy-yhtiön perustamisesta alkoi keväällä 2020, jolloin ihmettelin miten tunnen monia superlahjakkaita artisteja, jotka eivät syystä tai toisesta ole millään levy-yhtiöllä. Pyörittelin pitkään erilaisia vaihtoehtoja, kunnes oman levymerkin perustaminen alkoi tuntua loogiselta ja ajankohdaltaan myös sopivalta.

Ennen yhtiön perustamista kävin keskusteluita artistien kanssa ja tunnustelin, että olisiko heillä kiinnostusta hypätä tällaiseen uuteen kuvioon messiin. Onnekseni sain tähän mukaan kaikki ne artistit, joita halusinkin ja se sinetöi lopullisesti päätöksen perustaa tämä yhtiö.

Nimi juontaa juurensa 2018 julkaistuun tuottajalevyyni, jonka teema sukupolvien yhdistämisestä genren sisällä on vahvasti läsnä myös levy-yhtiön toiminnassa. “

 

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Pihlderberg (@pihlderberg) jakama julkaisu

Are ja Rekami jatkavat yhtiökuviosta huolimatta edelleen KPC Records -kollektiivin artisteina ja heidän jutut julkaistaan jatkossakin myös KPC-julkaisuina.

Yhteistyökumppaneina toimii Universal (jakelu), Liike22/Otos (merch) ja Tapeover (master / mix -palvelut).

Labelin tulevat julkaisut:
Hazard & Hugo – EP TALVI 2021 (DIGI)
Are – Sooloalbumi  KESÄ 2021 (DIGI/VINYYLI)
Eetee – EP 2021 (Formaatti TBA)
Will-Jam – Sooloalbumi 2021 (Formaatti TBA)
Rekami – Sooloalbumi 2021 (DIGI/VINYYLI)
Hazard – Sooloalbumi 2021 (Formaatti TBA)
TBA 2021
TBA 2021

Ota levy-yhtiön nimen inspiroinut Rekamin tuottajalevy haltuun Spotifysta: