Rivo julkaisi neljännen osan Dominointia -videosarjastaan ja tarjolla on jälleen suuri litania läskejä iskulinjoja vahvassa räppäämisen hengessä.  Mies viskelee myös muutaman shotin Sexmanen suuntaan ja kertoo nyt Featin lukijoille kyseisen keissin taustat.

Tervehdys Rivo! Haluatko kertoa lukijoille pähkinänkuoressa, mistä Dominointia  videosarjassa on kyse?

-Ne on vähän tollasta räppiä räppäämisestä. Battletaustaa kun itellä on, niin iskulinjat ollu aina lähellä sydäntä.

Mikä tässä tuoreimmassa vedossa on spessuin piirre verrattain aiempiin osiin?

-Isoin ero aiempiin nähden on ehkä se, että tää uusin osa koostuu kahesta täysin erilaisesta biitistä. Muuten aika samanhenkistä tiputtelua noi kaikki.

Onko sulla jo päätettynä, kuinka monesta jatko-osasta fanit pääsevät vielä nauttimaan?

-En osaa sanoo tulevista osista vielä, täytyy ainakin tehä levy loppuun eka.

Jäbällä on aina makeet videot ja yleisesti ammattimaisen näköinen- ja kuuloinen meininki. Onko sulla vakkaritiimiä aina messissä tuotantojeesinä, vai miten homma pyörii?

-Mitään taustacrewiä ei nyt varsinaisesti oo, mut on tos jengii, joiden kanssa tehään. Kylämarkulan Jaakko on kuvannu paljon mun videoita ja promoja, samoin Lassi Puhtimäki. Ite oon vähän treenaillu noita editointihommia.

Sit Kalle Kaunisto on tehny tosi paljon mun biittejä ja miksauspuolta ja nyt tietty Löyly Viihteellä on oma jengi, mistä noi virallisemmat julkasut putoilee ja levy sit aikanaan.

Kuten ehkä osasit odottaakin, on mun pakko kysyä hieman tuosta Sexmane -hommasta, nimittäin sä droppaat tällä vedollasi aika selkeitä shotteja hänelle. Lyhyesti sanottuna, mistä kyse?

-Joo tää mane heitti sen biisillä sellaisen linjan, et: parempi räppään ku Rivo. Mietin vähän aikaa, et pitääks siihen vastaa jotain.

Ei täs sen ihmeellisempää biiffiä kai oo, mut jos joku tulee mun tontille ja droppaa mun nimen biisillään, mis sanoo, et on parempi, niin sit mä näytän, ettei oo. Pienet näpäytykset kuuluu asiaan ja this is hiphop.

Tällä Dominointia -nelosella on useitakin tiukkoja linjoja, joista yksi suosikeistani kuuluu näin: Mä oon uskollinen juurille, hiphop ja rap/ ja sä oot sun luurille, tiktok ja snap. Mikä sun omasta mielestäsi tekee räppäristä hyvän tai huonon ja mistä kumpuaa juuri niiden mielestäsi huonojen sylkijöiden näpäyttely, jota usein äijän biiseissä saattaa kuulla?

-Mä ite kirjottaessa kiinnitän aina huomioo siihen, et jutut ja riimit ois hyviä ja kuulostaa siltä, et niihin on oikeesti panostettu, eikä valittu sitä ihan ekaa, mikä tulee mieleen. Sit taas tota nykymusaa kun kuuntelee, niin siel on paljon jotain saman sanan hokemista ja yhen tavun riimejä.

Ollaan niin rap, mut sit ei vaivauduta yhtään panostaa, niin ne on vaan vähän sellaisia juttuja, mitä en tajuu, mut ehkä mun ei tarviikaan. Räpissä kuitenki lyriikat on niin isossa osassa, nii jos ne on ihan surkeita, nii mitä siihen sit jää?