Feat.fi:n entinen toimittaja lähti uudelleen aloitetun “Nauhalla”-sarjan jaksossaan vierailemaan Lahtelais-räppäri Brädin luona ja tarkemmin vielä; Brädin kenkävarastossa. Tsekkaa video alta!

Samuli “Saunamies” Makkonen on palannut takaisin Youtuben pariin. Featilla pitkään työskennellyt ja perustajajäseniin kuuluva mies aloitti “Nauhalla”-sarjansa uudelleen, jota hän teki jo ennen Featin starttausta. Saunamies oli merkitsevässä roolissa toimituksessa, tehden satoja haastatteluja ja kymmeniä muita videoita, tehden ison duunin Featin ja kulttuurin eteen.

Uudessa jaksossa räppilegenda ja Sonnin Taacca 2.0:n juontaja Brädi, päästi Saunamiehen tsekkailemaan Lahdessa sijaitsevaa kenkävarastoaan, jossa artistilla on 150 paria Air Jordan-kenkiä. Videolla tsekataan Brädin kokoelmaa kengistä, ja niitä löytyy.

Videolla näytetään Brädin henkilökohtaisia suosikkeja, kokoelman isoimman resell-arvon omaavat jorkut ja Räppäri antaa vinkkejä kenkien hoitoon liittyen.

Tsekkaa video alta:

 

 

Toimitus sai Saunamiehen kiinni haastattelun merkeissä, tsekkaa miehen mietteet nykyhetkestä.

Saunamies, miten kesä on mennyt?

“Kesä on menny hienosti!
Tosin kotona on kuin saunassa, heh. Luonnollisesti.

Nahka on kärtsänny pari kertaa koriskentillä, saanu sportista kiinni pitkästä aikaa ja maailman tilanteesta huolimatta kerenny viettää aikaa ystävien kanssa ehkäpä enemmän kun 2 vuoteen yrittäjänä ollessa.

Tänä kesänä on kruunattu uusia grillimestareita ja opeteltu uudestaan ottamaan oikeasti rennosti. Tehnyt tosi hyvää!

Vaikka korona tuli ja perui loppuvuoden suunnitelmat ja oikeastaan ennalta sovitut työtkin on siitä huolimatta ollu tekemistä sisällöntuoton ja konsultoinnin parissa.”

Miltä tuntuu aloittaa “Nauhalla”-sarja uudestaan?

“Tuntuu hassulta ja hyvältä samaan aikaan “palata juurille” mistä kaikki oikeastaan lähtikin. Piti tässä välissä vaan käydä polkasee yks media käyntiin! 😎

En oo joutunu tekee teknisesti esim. edittiä tai muuta piiiiitkään aikaan ja sen huomaa että vähän päässy ruostuu, mut sen kanssa on itseasias iha hauska touhuta ja itse “kenttä tekeminen” on tietysti erilaista kun esim. kuvaajan kanssa.
Kaiken puolin nostalginenkin fiilis jos niin voi sanoa, varsinkin kun muistelee mitä oli reilu 2 vuotta sitten kun viimeinen Nauhalla sarjan, tai ylipäätään oman kanavan video on julkaistu.

Legendaarisia jaksoja olis about 10 lisää, mutta sillon käytin mm. Biggien biisien biittejä ja YouTube blokkas tietysti ääniraidat tai bännäs videon muuten..
Nyt en enää käytä tekijänoikeuksia rikkovaa musaa että videot pysyy katsetavana ja kuunneltava jatkossakin😂”

 

Minkälainen on tuleva julkaisutahti? Milloin kansa voi odottaa lisää nauhaa?

“Julkasuja tulee tasaseen viikottain. Vielä tosin hiomista balanssoida viikkoja kaikkea uusien muiden prokkisten ja töiden kanssa, mutta tarkotus olis joka viikko iskeä videota eetteriin myös muussa kuin Nauhalla sarjan muodossa.”

Onko sneaker-videoiden lisäksi odotettavissa muunkin kaltaista sisältöä?

“Kyllä!

Kanava ja tulevien videoiden sisältö koostuu mulle tärkeistä ja kiinnostavista asioista tai ihmisistä mitä haluan jakaa muille. Kaikkea siis lajaasti mun elämästä ja sen ympäriltä, mitä on nastaa tsekata itsekin useamman vuoden päästä mitä on tullut tehtyä.

Nauhalla-sarja on taas on targetoidusti eri kulttuurien ympärille tehty, eli kun tsekkaat jakson tiedät että siinä ei sekoilla muuta kun otsikko antaa olettaa.”

Onko oma kenkähylly laajentunut ja nähdäänkö Saunamiehen kokoelmasta kakkososa tulevaisuudessa?

“Aika vähän, ehkä toisinpäin. Oon myynyt omien laskujen mukaan puolen vuoden sisällä reilu 60 paria ja “sijoittanu” muuhun.😊”

Tsekkaa alta Saunamiehen kohokohtia Featilla:

 

 

 

 

Muista olla väijyssä myös Brädin uutta biisiä varten. “Kaukana Kotoa” ft. Tuure Kilpeläinen ulkona 14.8.

 

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Brädi feat. @tuurekilpelainen – Kaukana Kotoa (14.8. 2020) #brädi #tuurekilpeläinen #kaukanakotoa #newsingle #newmusic #sonymusicfinland #comingsoon

Henkilön B R Ä D I (@bradi03) jakama julkaisu