MD$:n johtaman tuottajakollektiivin jäsen on ensijulkaisullaan yhteistyössä kansainvälisen supertähden kanssa. Boundaries tuotti Tiwa Savagen “Temptations”-biisin, jolla on feattaamassa Brittitähti Sam Smith.

Fountain Productions on kasannut läjän suomen kärkinimiä tuottajakollektiiviinsa ja lähtee tavoittelemaan menestystä kansainvälisillä markkinoilla. Käsin valittu ryhmä on täynnä kotimaisia hittitehtailijoita ja modernin soundin taitajia. MD$:n johdolla tuottajilla on jo valmiiksi kansainvälistä menestystä nauttinut mentori ja väylä on valmiiksi raivattu helpottamaan etenemistä.

Perustajat Santeri Kauppinen ja Pasi Haapanen kommentoivat kollektiivin syntyä:

“Ajatus tähän on lähtenyt muutama vuosi sitten kun MD$ oli tehnyt ensimmäiset ensimmäiset isot tuotannot Jenkeissä. Matka sinne jenkkeihin kesti kuitenkin lähes 10 vuotta ja me haluttiin antaa suomalaisille tuottajille väylä breikata ja kasvaa tuottajana nopeammin.

Suomessa on paljon talenttia ja meidän Fountain Productionsiin on etsitty ja löydetty 9 lahjakkaista ja myös toisistaan täysin erilaista tuottajaa.”

MD$ on ollut muun muassa mukana 6LACK:in albumilla “Free 6LACK”, joka ylitti jenkkien platinarajan.

Boundaries, aka Ville Rosqvist, on yksi tuottajakollektiivin jäsenistä ja on nyt ensimmäisellä tuotannollaan päässyt tekemään yhteistyötä yhden maailman isoimman artistinimen kanssa, kun hänen tuotantoaan päästään kuulemaan 24.8. julkaistulla Tiwa Savagen ja Sam Smithin ”Temptations” -singlellä. Mukana teossa oli suomalaisia edustamassa Kill September.

”On ollut iso kunnia päästä työstämään tämän tasoista biisiä. Toivon, että ihmiset fiilailee tätä!”, kommentoi Rosqvist.

 

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Boundaries, The producer of the hit song Temptation for Tiwa Savage and Sam Smith. No genre is off limits for this talented new producer. #fountainproductions

Henkilön fountain productions (@fountainproductions) jakama julkaisu

Fountainin tuottajakaartiin lukeutuu useita huippunimiä, joiden töitä voi kuulla niin kotimaisten kuin kansainvälistenkin artistien kappaleilla. Tähän mennessä yhteistyötä on tehty jo mm. G-Eazyn, 6lackin, Kevin Gatesin, Megan Thee Stallionin, Gettomasan, JVG:n, Cledoksen, ja Kuben kanssa.

Fountain Productionsin tuottajat:

MD$                                    (Santeri Kauppinen)

Ruuben                               (Robert Laukkanen)

Fractious Frank                   (Franklin Shadrack)

GoodJobLarry                     (Lauri Moilanen)

Cashbangaz                         (Kasimir Haarni)

EDK                                       (Eduard Kukko)

Lameboy                              (Ville Laitinen)

Off & Out                             (Samuel ja Mikael Haataja)

Boundaries                         (Ville Rosqvist)

 

”Fountain suuntaa vahvasti Euroopan ja Yhdysvaltojen markkinoille. Pitkälle rakennetuilla kansainvälisillä kontakteilla tuottajien on helpompi kasvattaa omaa uraansa ulkomailla.

Olemme etsineet tähän ryhmään Suomesta sopivimmat tuottajat, joista kaikilla on mahdollisuus onnistua globaalisti”, kommentoi Fountainin perustajajäsen, Grammy-ehdokkaanakin ollut Santeri Kauppinen (MD$).

Kuuntele Boundariesin tuottama Tiwa Savagen “Temptation ft. Sam Smith” alta: