Ruotsalainen poptähti Zara Larsson julkaisee uutta musiikkia perjantaina 10.7. Uudelle biisille “Love me land” tulee myös musiikkivideo, jonka on ohjannut tunnettu Viivi Huuska.

Tiistaina poptähti Zara Larsson julkaisi teaser-pätkän tulevasta biisistään “Love me land”. Viivi Huuska paljastaa omassa instagram-storiessaan että on ohjannut kyseiselle kappaleelle musiikkivideon. Huuska on ohjannut myös useille tunnetuille artisteille musiikkivideoita Suomessa, kuten Pete Parkkosen “Kohta Sataa” -kappaleen videon, Cheekn “Me ollaan ne Pt. 2” videon ja Chisulle “Ikävä” -kappaleeseen videon.

Ruotsalaistähti Zara Larssonin uusin musiikkivideo Love me Land on suomalaisohjaaja Viivi Huuskan käsialaa. Viivi Huuska sai ruotsalaistuotantoyhtiö Diktatorilta työtarjouksen, joka oli jotain mitä Huuska ei ole koskaan aiemmin tehnyt. Ruotsalaistähti Zara Larsson halusi Huuskan ohjaamaan uusimman musiikkivideonsa koronasta johtuneen matkustuskiellon ollessa tiukummillaan. Siitä alkoi projekti, joka vaati rohkeutta, luottamusta ja luovuutta.

Love me Land -videon vastaava tuottaja Per Welén ja Huuska päättivät onnistua kaikille uudenlaisen tuotannon tekemisessä. Huuska käsikirjoitti videon yhdessä veljensä Cristal Snow’n kanssa, ja jakoi ajatuksia Zara Larssonin kanssa facetimen välityksellä. – “Meillä oli aikaa Zaran kanssa tutustua muutamia viikkoja, soiteltiin useasti ja pyrin luomaan hänen kanssaan yhteyden. Hän on lahjakas ja äärimmäisen kunnianhimoinen. Tuntui välittömästi siltä, että halun tehdä hänen kanssaan töitä”, Huuska kertoo. Zara kertoi Huuskalle haluavansa tanssia ja avata itsestään uusia puolia. Sitä hän sai. Love me Land -musiikkivideo on tuotantona loistava esimerkki uudesta tavasta tehdä töitä yli maanrajojen.

Tuotantotiimi koostuu kansainvälisistä alansa huipuista. Videon valaisusta vastasi Chernobyl -sarjan valaisija Tobias Henriksson ja kuvaajana toimi Erik Henriksson, joka on kuvannut muun muassa The Weekndin Heartless -musiikkivideon. – Etänä ohjaamisessa vaikeinta oli tunnetilojen ohjaaminen ja se että työryhmä setissä joutui tekemään tuplasti enemmän töitä. Oli ihan uskomatonta ohjata tällaista kokonaisuutta kotisohvalta, Viivi Huuska nauraa. Vastaava tuottaja Per Welén kuvailee tuotantoa mahtavana, uudenlaisena projektina. – Zara rakastui välittömästi Viivin vangitsevaan ja visuaalisesti mielenkiintoiseen tapaan tehdä töitä. Aloitimme esituotannon ja järjestimme Viiville ja työryhmälle parhaat mahdolliset työvälineet etätyöskentelyyn. Niin Zaran tiimi kuin mekin Diktatorilla odotamme innoissamme, että pääsemme jakamaan maailmalle hienon lopputuloksen! Love me Land -musiikkivideo julkaistaan perjantaina 10.7.2020 klo 17 (Suomen aikaa)