Suomigrime on Horse Attack Sqwadia lukuunottamattaa, elänyt pienimuotoista hiljaiseloa.

Nappasimme kaksi potentiaalista nuorta suomigrime-artistia, joista molemmat julkaisivat uudet träkit. Tavoitimme artistit ja kysyimme pari kysymystä skenen tilaan liittyen.

Skeema

“Skeema”, on jyväskyläläinen grime-artisti, jonka kesäkuussa julkaistu kappale “Kuumana” edustaa hyvin vahvasti grime-linjaa.

“Kuumana, on ensimmäisiä grimebiisejä, joita olen kirjoittanut! Biisi oli aluksi tehty ihan johonkin youtuben ilmaisbiittiin lähemmäs pari vuotta sitten, kunnes vakiotuottajani ja tuplaajani Swxn kanssa päätettiin tehdä tästä ihan kunnon biisi! SWXN teki tähän tosi tiukan biitin, jolloin biisistä saatiin super-energinen bängeri, joka on varsinkin livenä saanut yleisön sekaisin!

-Skeema

Artisti julkaisee syksyllä EP:n, joka sisältää pelkästään grime/drill soundia.

 

Avanto

“Avanto”, on taas turkulainen grime-artisti, joka julkaisi viime viikolla uuden “Sirkus” nimisen kappaleen

“Palaute on ollut odotetun jakautunutta, osa jengistä on enemmän yksinkertaiseen rytmiin orientoitunutta ja osa on päässy sisään Sirkuksen maailmaan. Itse halusin tuoda jotain ihan erilaista suomalaiseen grimekenttään. Tää on se viba mitä haluun tuoda esille. Jodi Wild on tehnyt työt dekkien takana ja tuonut mukanaan keikkojen tempon. Julkaisutahti tulee myös tihentymään, olis siistiä löytää vakiomiksaaja joka tuntee alan soundimaailman.”

-Avanto

Jäämme innolla odottelmaan artistin tulevaisuuden julkaisuja.

Tsekkaa myös Pinehillissä järjestettävä “Grimehill Vol. 4” , jossa mukana muun muassa “Avanto” ja muitakin genren edustajia! Mestoilla myös open mic, jossa kuka tahansa voi mennä sylkemään laineja!