Kauan odotettu SuomiRäp tarjoilee kotimaisen rap-musiikin koko kirjon

Bauer Median kanavaperheen uusin tulokas on ensimmäinen kotimaiselle rap-musiikille omistautunut radiokanava. Toistaiseksi suomi-rap on ollut vain suosittuna lisämausteena monien radioiden musiikkivirrassa, vaikka kotimainen hiphop on jo pitkään ollut yksi maamme kuunnelluimpia musiikkigenrejä.

Radiokanava keskittyy nimensä mukaisesti pitämään yllä ja kehittämään suomi-rapin kulttuuria. Musiikillinen selkäranka ylettyy uusista tulokkaista klassikkobiiseihin. Kanavan juontajina toimivat mm.  Bassoradiosta tutut äänet Ville Tanskanen ja Aleksi Korpijaakko.

 

SuomiRäpin ohjelmapäälliköiksi NRJ:ltä siirtyvä Riikka ”Ritu” Karjalainen kommentoi julkistusta:

Suomi-rap on jo pitkään ansainnut oman radiokanavansa. On hienoa, että vihdoin tälle musiikille löytyy koti ja meillä ollut kunnia olla rakentamassa Suomen ensimmäistä kotimaiselle rap-musiikille pyhitettyä kanavaa.

Bauer Median toimitusjohtaja Sami Tenkanen kertoi asiasta näkemyksensä:

Uusi SuomiRäp-kanava on osa Bauer Median laajempaa syksyn mittaista kehityshanketta, paljon muutakin uutta on tulossa vielä syyskuun ja loppuvuoden aikana. Olemme hyvällä kasvun ja kehityksen tiellä.

SuomiRäp aloittaa lähetyksensä 14.9. suomen isoimmissa kaupungeissa: pääkaupunkiseudulla, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä ja Oulussa.

 

SuomiRäpin taajuudet:

Helsinki 94,9 MHz

Jyväskylä 99,7 MHz

Oulu 105,4 MHz

Tampere 103,1 MHz

Turku 101,9 MHz

 

Seuraa SuomiRäp-kanavaa myös somessa:

Facebook: @SuomiRapRadio
Instagram: @SuomiRapRadio