Gettomasa tiputti uuden träkin ja ilmassa leijuu akuutin bängerivaaran lisäksi myös mahdollisuus suomiräpin kenties kaikkien aikojen kiinnostavimmalle biiffille. Biisi kantaa nimeä Veli mä vannon ja jos Masa vannoo, niin silloinhan se on uskottava!

Eilen oli hyvä päivä suomiräpille, sillä Gettomasa julkaisi uutta musaa ja myös askel edelliseen Kalamies -albumiin verrattuna on otettu nyt selvästi “räpimpään” suuntaan, mikä ilahduttanee monia miehen uraa sen alkutaipaleilta asti seuranneita faneja.

Jos ihan tarkkoja ollaan, on Veli mä vannon saundiltaan drill-vaikutteista, mutta joka tapauksessa nyt syljetään ja kovaa! Drill-pohja toimii Masalle enemmän kuin hyvin ja useat räppärit joutuvat jälleen reality checkkiin niin träkin lyriikoiden- kuin myös sen faktan takia, että Chosen One näyttää taas, miten nämäkin tyylit kuuluu tehdä.

Myös biitti on lievästi sanottuna melkoisen sairas ja siitä kunnia kuuluu Ruubenille, MDS:lle sekä Mr. Haraldille, joista jälkimmäinen tunnetaan paremmin myös nimellä Lyttä.

Korona-aikana monet baarit ovat joutuneet sulkemaan ovensa, mutta onneksi Masan baareissa tarjoillaan shotteja niidenkin edestä. Iskujen kohteeksi joutuvat ainakin persujen perseitä nuolevat räppärit ja kyseiset linjat uppoavat väkisinkin jokaiseen hip hopin juuret tuntevaan- ja niitä kunnioittavaan kuulijaan.

Eniten keskustelua ovat kuitenkin aiheuttaneet tokan versen lopussa kuultavat lainit, joiden on epäilty olevan kuittailua toiselle kuningatason MC:lle Lukas Leonille. Nimiä ei kuitenkaan putoa, joten asia jää ainakin toistaiseksi vielä spekulaatiotasolle.

Oli biiffiä tulilla tai ei, niin Veli mä vannon on ihan hillitön bängeri! Ota se haltuun myös Spotifysta tästä alta: