Tällä viikolla valituiksi valikoituivat smuuttia muudia tarjoileva SHRTY, nuori lahjakkuus Pessa, sekä järkälemäisen kertsin tiputtava jyväskyläläinen Kennedy.

Viikon Valitut -juttusarja kerää joka viikon torstaiksi kolme viimeaikoina julkaistua teosta yhteen artikkeliin, jotka lopuksi arvioidaan Sonnin Taacca raadissa, yhdessä Tuomas Kauhasen, Brädin ja vieraan kanssa. Kolmesta valitusta kappaleesta valitaan lopuksi voittaja, joka on viikon valittujen valittu. (Tällä viikolla viikon valittuja ei käydä poikkeuksellisesti Sonnin Taacca Podcastissa)

SHRTY – Mood

Soolouralle irtautunut nuori artisti on löytänyt tyylinsä musiikilleen ja tarjoileekin jälleen melodista RnB-henkistä, smuuttia tulkintaa. Bängääviä ja fättejä rumpusaundeja ei ole kuitenkaan unohdettu.

Debyyttialbumia työstävä lahjakkuus erottuu sametinpehmeällä, rennolla äänenkäytöllään ja tarinat heijastavat omaa elämää, sisältäen paljon duunia unelmien eteen sekä pohdintaa. Usein tekstit kohdistuvat myös säätöihin vastakkaisen sukupuolen kanssa.

Kappaleen on tuottanut MD$, Lameboy, JDZ & Jmoz. Albumia odotellessa!

“Mood on reflektointia kuluneesta vuodesta ja kuvastaa oikeestaan mun koko vuoden fiiliksiä” -SHRTY

Instagram: SHRTY

Pessa – Sun kaa

Kuopiosta kotoisin oleva multitalentti Pessa on vasta 17-vuotias, mutta hionut taitonsa ja musiikillisen osaamisensa sfääreihin, josta on helppo tykätä. Sun kaa tarjoilee neosoul-groovea lofi-soundeilla ja saa lähes väkisin hyvälle tuulelle.

Räppärinä tunnettu nuorukainen yllättää trumpetin soittotaitojen lisäksi myös laulutaidoilla. Lyriikka kulkee smuutisti melodian tukemana ja tarina on sympaattista tunteiden avaamista omistettuna jollekin tytölle.

Musiikkia opiskeleva Pessa tekee kaiken itse biiteistä nauhoitukseen, miksaukseen ja masterointiin. Kappaleen lopussa kuullaan näyte herran pääinstrumentistä, trumpetista, joka on kappaleessa kuin kirsikka kakun päälle!

Tulevaisuuden nimiä hands down!

Instagram: Pessa

Kennedy – Kolmen päivän lepo

Jyväskyläläinen kaksikko tarjoilee yhden vuoden smuuteimmista kertseistä, jota passaa luukuttaa vaikkapa vapaapäivien kunniaksi. Biisissä on kaikki palaset kohdallaan, sillä biitti on hiottu taidolla minttiin ja miksauskin saundaa hyvältä.

Räpit kulkevat molemmilla hyvällä äänenkäytöllä ja flowlla, yrittämättä liikaa tehdä vaikutusta teknisyydellään, eikä uhollekaan ole jätetty tilaa. Biitit kaksikko Davinsci & NNOA duunailevat itse ja sillä saralla jätkät ovat työstäneet jo pidemmän aikaa.

Erittäin raikas tuulahdus jyväskylästä!

”Biisiä kirjoittaessamme inspiroiduimme vallitsevasta “suorituskeskeisestä” elämäntyylistä. Soundillisesti julkaisu on moderni, mutta kunnioittaa perinteistä southern räppiä. Biisi on toinen sinkku 2021 keväällä julkaistavalta EP:ltä.” – Davinsci & NNOA

Instagram: Kennedy 

 

Ota haltuun viikon valitut soittolista: