Tällä viikolla huomion saivat Kakezi Usum, Heebo ja Pake.

Viikon Valitut -juttusarjan tarkoituksena on kerätä joka viikon torstaiksi viimeaikoina julkaistuja teoksia yhteen artikkeliin useammalta eri tekijältä:

Kakezi Usum – Nyt Ja Tässä

Kakezi Usum on 29-vuotias muusikko/tapahtumajärjestäjä kirkkonummelta. Monspin kautta uuden musiikkivideonsa julkaissut artisti on tehnyt yhteystyötä mm. Mc Rambon, Iivon ja Etelän Vetelät -kollaboraation kanssa. Herra on duunannut musaa 15 vuotta, josta räppiä 10v. Kokonainen levy tippuu ulos vielä tämän vuoden puolella.

“Biisi sai alkunsa nyky meiningin pohdiskelusta ja siitä miten jengi tuntuu elävän jatkuvasti tulevaisuutta varten, unohtaen keskittyä hetkeen. Ei pidä elää menneessä tai tulevassa – vaan nyt ja tässä. Seuraava keikka on näillä näkymin elokuun puolella, Sailor festeillä Kirkkonummella. Keikkatarjouksia voi laittaa sähköpostilla osotteeseen r[email protected] – Kakezi Usum

Julkaistu 10.07.2019

Heebo – Wingsit Uunis

Jyväskyläläinen Matala Profiili- kollektiivissa vaikuttava Heebo julkaisi jokaisen siivelläeläjän unelmabiisin. Kappale on nimensä mukaisesti ylistyslaulu kanansiiville ja video on sen mukainen! Potkivasta tuotannosta vastaa LX Beats, raaputteluista R2ISDJ ja hymyilemään patistavan videon on tuottanut Samu Saari. This is rap for life. Sen pitemmittä puheitta, ei muuta kun wingsien kimppuun:

Julkaistu 04.07.2019

Pake – Vitamiini – P

Hollolasta kotoisin oleva 31-vuotias rap-artisti / tuottaja Pake saattaa olla joillekin tuttu lähinnä lahtelaisten UG-artistien biitintekijänä ja MRTL KMBO -possen jäsenenä, mutta nyt hän julkaisi myös soolomateriaaliaan.

Paken ensimmäinen pitkäsoitto Joku muu nimi julkaistiin 26.6.2019 ja nyt albumilta lohkaistiin ulos Vitamiini-P -niminen kappale musiikkivideon muodossa.

“Vaikka pääosin video onkin ns. perus rap-video, se jatkaa kuitenkin tyyliltään Paken albumin teemaa eli hienostelematta ja asiassa pysyen. Videon sanoma ei suinkaan ole pillereiden myymisen yrittäminen ohikulkijoille, vaan oman musiikin tarjoaminen kadun tallaajille. Ja niin kuin videostakin saattaa ymmärtää, aina se ei onnistu. Onhan videon päähahmo Kallukin hieman epäilyttävän näköinen – vaikkakin hyvin hyväsydäminen.”   – Pake

Julkaistu 04.07.2019

MIKÄLI OLET KIINNOSTUNUT TARJOAMAAN JULKAISUASI  JUTTUSARJAAN, LAITATHAN ITSESTÄSI JA JULKAISUSTASI ESITTELYN OSOITTEESEEN: [email protected]