Tällä kertaa valituiksi valikoituivat kesäinen Gasellit, laulava Tamu sekä smuutti Jmbo.

Viikon Valitut -juttusarja kerää joka viikon torstaiksi kolme viimeaikoina julkaistua teosta yhteen artikkeliin, jotka lopuksi arvioidaan Perjantaisin julkaistavassa Sonnin Taacca -podcastissa.

Gasellit – Kuvittele meidät siellä

G-funkahtavat synavinkunat kruunaa kesäisen rallin, joka sopii varmasti kieseistä puistojen bluetooth-kaijuttimiin ja pikkuhiljaa sallittuihin ulkoilmatapahtumiin. Gasellit pysyvät uskollisena tyylilleen ottamatta sen suurempia riskejä, joka ei siis välttämättä ole huono asia, koska onhan hyväksi havaittu musiikki tuonut jo räjähtävää suosiota ympäri suomen. Positiiviset rennot vibat välittyy tästäkin ja biisi on ennenkaikkea räppiä sanan varsinaisessa merkityksessä ja tätä jäämme odottamaan lisää!

Gasellit Instagram

Gasellit Facebook

Tamu – Et ollutkaan yksin

Pitkän matkan Vaasalaisista Kansioista kulkenut Tamu on palannut kera soolomateriaalin ja räppi on jätetty kyydistä kokonaan, ainakin tämän biisin osalta. Lukuisia artisteja tuottanut artisti ymmärtää populaarimusiikin tuotannon päälle ja hitti-keitosta varten on epäilemättä maustekaappi kohillaan. Tuntuu kuin biisi olisi tehty kaikilla niillä elementeillä, joista Suomi tämän kaltaisessa musassa pitääkin. Se kertoo pelkästään artistin osaamisesta ja pelisilmästä iskeä kansan sydämiin. Tamun laulusaundi istuu hyvin tämmöisessä musassa ja kuulostaa hieman jopa Olavi Uusivirralta, joka ei ole yhtään huono asia. Toivottavasti sooloura kantaa vielä pitkälle!

Tamu Instagram 

Tamu Facebook

Jmbo – Liikaa

Booa Music on yksi raikkaimmista tuulahduksista suomen musiikkikentällä ja sen raikkauden tietysti tekee sen julkaisema musiikki. Tänä vuonna julkaistulla koko jambo EP:llä kyntensä näyttänyt artisti puskee tekstiään luontevan rennosti, mutta ilmekkäästi. Tuottajan penkillä istuneet Perjantai4000 sekä Pepe Jean jr. on hoitanut tonttinsa tyylikkäästi ja sinällään hauskaa, että Jmbon musa on kuin suomenkielistä saman lafkan Louie Blueta, joka tietty toimii, mutta mielenkiinnolla seuratkaamme minne nuoret artistit musiikkiiaan vie ja löytyykö kullekin artistille se oma saundi. Ei sillä että tässä olisi mitään muutettavaa, koska tämä on erittäin hyvä juurikin näin! Kappaleesta löytyy myös Veeti Ossin työstämä musiikkivideo.

Jmbo Instagram

Jmbo Facebook