Tällä viikolla huomion saivat Juju, Ameeba ja Rekami.

Viikon Valitut -juttusarjan tarkoituksena on kerätä joka viikon torstaiksi viimeaikoina julkaistuja teoksia yhteen artikkeliin useammalta eri tekijältä:

Juju ft. Hanna – Et Sinä Yksin

Emma ehdokkuudella palkittu Juju julkaisi uutta musiikkia yhdessä uuden naisartistin Hannan kanssa. Kyseessä on itse asiassa Jujun oma kihlattu, joka tuli kansalle tutuksi radiorotaatioon päätyneessä tuplaplatinaa streamanneessa Onnelliseksi kappaleessa – tai tarkemmin ottaen sen musiikkivideossa. Uusi kappale kantaa nimeä Et Sinä Yksin ja biisille julkaistiin pari päivää biisin julkistamisen jälkeen Automaton Productionsin tuottama musiikkivideo.

Eikä siinä vielä kaikki. Et Sinä Yksin on ensimmäinen julkaisu Jujun ja Hannan viiden kappaleen yhteis-EP:ltä, joka julkaistaan kokonaisuudessaan syksyllä 2019. Toinen singlejulkaisu 10 vuotta tullaan julkaisemaan elokuussa musiikkivideon kera. Juju -faneille siis tiedoksi: luvassa on kokonainen kokoelma kaksikon yhdessä tuottamaa musiikkia – yhteisine kokemuksineen.

“Biisien tekeminen oman rakkaani kanssa on ollut mun henkilökohtainen unelmani, ja on hienoa, että tuo unelma on nyt toteutumassa!”  
-Juju

“Julius on pyytänyt mua monen vuoden ajan studiolle nauhoittamaan, mutta aina olin ne jännityksen varjossa torjunut, kunnes yksi kaunis päivä päätin, että hitto, kokeillaan nyt sitten mitä tästä vois tulla. Et Sinä Yksin on mulle henkilökohtaisesti tärkeä biisi. Tekstit pohjautuvat omaan, muutamien vuosien kestävään masennukseen ja sen aiheuttamaan olotilaan. Meidän ensimmäinen yhteinen biisi on viikko sitten julkaistu ja palaute, sekä palautteen määrä on yllättänyt mut täysin. Oon saanut jopa muutamia henkilökohtaisia kiitos viestejä ihmisiltä. Niin upeeta!!! Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin.”   
Hanna

Julkaistu 27.04.2019

Ameeba – Korvaamaton

Syväluotaavan räpin sanansaattaja Ameeba julkaisi (edesmenneelle) koiralleen Malalle omistetun, herkkiä tunteita ja kylmiä väreitä nostattavan biisin musiikkivideoineen. Kolme täysipitkää levyä julkaissut artisti on julkaissut aiemmin mm. Vanhasielu videon, jolla sama karvainen kaveri esiintyy. Niinhän sitä sanotaan, että koira on ihmisen paras ystävä. Rest in peace.

Toim. huom! Kappaleen taustasta ei ole sen suurempaa varmuutta kuin videon, lyriikoiden ja YouTubekommenttien pohjalta muodostettu allekirjoittaneen tulkinta. Antaa MrPabloFilmsin tuottaman musiikkivideon puhua puolestaan:

Julkaistu 26.04.2019

Rekami – Zelenoff (feat. Huge L, Eino Antiwäkki, Mactopias, Hazard, 2nen)

Tuottaja-räppäri Rekami ei hyydy. Kovaa tahtia julkaissut jyväskyläläinen tiputti ulos uuden boombaphenkisen collabo-biisin, josta tiukat punch-linet eivät loista poissaolollaan. Kappaleella on vierailemassa kovempaakin kovempi kattaus sylkijöitä, kuten “vanhan polven” uranuurtajat Huge L ja Eino Antiwäkki sekä uudempaa tekijäkaartia edustavat oululainen Mactopias, tuorein räpin suomenmestari Hazard sekä 2nen. Ota biisi haltuun alta!

Julkaistu 26.04.2019

MIKÄLI OLET KIINNOSTUNUT TARJOAMAAN JULKAISUASI  JUTTUSARJAAN, LAITATHAN ITSESTÄSI JA JULKAISUSTASI ESITTELYN OSOITTEESEEN: [email protected]