Vuoden kuunnelluimmasta kappaleesta vastaava william julkaisi Shakespeare -albumin lohkaisulla mielenkiintoisen visuaalin.

William räjäytti pankin vuonna 2020 ja vastasi vuoden striimatuimmasta kotimaisesta kappaleesta. Jättihitti Penelope on rikkonut nelinkertaisen platinarajan yli 16 miljoonalla striimillä ja kappale vietti Spotifyn kärkisijalla ilmiömäiset 137 päivää, ollen kaikkien aikojen pisimpään suomen Spotifyn Top 50 -listan kärkipaikkaa pitänyt artisti.

Artistin debyyttialbumi Shakespeare” nousi suoraan Suomen virallisen albumilistan kärkipaikalle ja striimasi suoratoistopalveluissa lyhyessä ajassa platinaa. Kaikki albumin kappaleet nousivat Spotifyn top 30 -listalle, mikä on poikkeuksellinen menestys uudelle artistille.

Nyt william lohkaisi vielä menestysalbumilta nostona videon kanssa biisin “Pelkkii Voittoi”. Mukana videolla nähdään kappaleella fiittaava, myös tänä vuonna menestyksekkäästi oman debyyttialbuminsa julkaissut Cledos. Videolla artistit päätyvät VR-lasien kautta toiseen todellisuuteen.

Tsekkaa video alta:

Artisti kommentoi itse läpimurtovuottaan näinä poikkeuksellisina aikoina seuraavasti:

”Tää on ollut poikkeuksellinen vuosi kaikilta osin ja uutena artistina breikkaaminen on varmasti ollut erilaista kuin se olisi ollut normaalitilassa. Kaikesta huolimatta uran suhteen on mennyt isosti ja mun musiikkia on kuunneltu paljon. Musiikkivideolla käydään läpi onnistumisien vastapainoksi myös kuluneen vuoden haasteita.

Videolla päädyn VR-lasien kautta esiintymään tyhjälle Olympiastadionille ja havahdun, että ilman yleisöä ei oo intoa esiintyä. Toivon että ens vuonna keikkoja pääsisi jatkamaan normaalimmin”

Videon ohjaajat Karim Awad ja Mitro Boahene kommentoivat myös videota:

”William on julkaissut vuoden kuunnelluimman kappaleen, mutta vuonna 2020 elämä ei ole ollut vain pelkkiä voittoja, vaan se on vienyt myös uusiin epämukaviin olosuhteisiin. Tätä halusimme kuvata videolla ja myös poiketa perinteisestä musiikkivideoiden tyylistä.”

Ota williamin tuotanto haltuun Spotifysta:

 

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön william (@wilenchyy) jakama julkaisu